Stsl şampiyonu kim olur?

Fener Antalya'ya 3 tane atar, GS yenilir, FB şampiyon olur. Sakin ol ve plana güven.

Fener Antalya'ya 3 tane atar, GS yenilir, FB şampiyon olur. Sakin ol ve plana güven.
Fener Antalya'ya 3 attı, GS Ankara'da yenildi diyelim. Son hafta fener'in gene kazanması gerekecek, beraberlik durumunda gene GS şampiyon

Galatasaray şampiyon olur muhtemelen.

23. şampiyonluğa merhaba deme zamanı .
Ümidimiz o yönde hocam.
Bir yandan seçim stresi bir yandan futbol, ikiside aynı döneme denk geldi. Şu süreç geçse de ülkecek rahatlasak bi

Futbol da olmasa ne ile kafa dağıtacaktık valla şu sıkıntılı dönemde, o da 2 haftaya bitiyor maalesef .
NP hocam. Haziran ayında ön elemeler falan olacak en azından yazın birkaç ayını az da olsa futbolla geçirebiliriz.

Hocam tavsiyem basketbol hem hızlı dönüyor top hem de daha heyecanlı.
Basketbol sevmiyorum maalesef. Oynaması bir nebze daha iyi ama izlemesi çok sıkıcı geliyor.
NP hocam. Haziran ayında ön elemeler falan olacak en azından yazın birkaç ayını az da olsa futbolla geçirebiliriz.
Hangi ön elemeler hocam? Benim bildiğim 10 Haziranda Şampiyonlar ligi finali var.

Basketbol sevmiyorum maalesef. Oynaması bir nebze daha iyi ama izlemesi çok sıkıcı geliyor.

Hangi ön elemeler hocam? Benim bildiğim 10 Haziranda Şampiyonlar ligi finali var sadece.
Lig şampiyonu üç tane ön eleme oynayacak ŞL için. Sonrasında play off var bide. Temmuz'un ortalarına kadar sürer muhtemelen

Galatasaray şampiyon olacak gibi. Ankaragücü'ne kaybetmez gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…