R roymakaay Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 114 18 Şubat 2022 #1 1-2 aydır 15 20 bin TL civarı Gaming laptop almayı düşünüyorum. Hatta tavsiye almak için konu bile açtım ama bir türlü şimdi mi almalıyım yoksa yazın m? I karar veremedim şimdi mi yazın mı?
1-2 aydır 15 20 bin TL civarı Gaming laptop almayı düşünüyorum. Hatta tavsiye almak için konu bile açtım ama bir türlü şimdi mi almalıyım yoksa yazın m? I karar veremedim şimdi mi yazın mı?
KS KS R roymakaay Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 114 18 Şubat 2022 #11 T21 dedi: @roymakaay İtopya sitesinden almayı düşünüyorum, kampanya ile 18.000 TL civarından satılıyor. Sürprizbozan ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam stokları ne kadar sürede güncelleniyor bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
T21 dedi: @roymakaay İtopya sitesinden almayı düşünüyorum, kampanya ile 18.000 TL civarından satılıyor. Sürprizbozan ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam stokları ne kadar sürede güncelleniyor bilginiz var mı?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #12 roymakaay dedi: Hocam stokları ne kadar sürede güncelleniyor bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Yakında gelir, muhtemelen önümüzdeki ayın başında da kampanya yaparlar yine. Geçenlerde öbür Aorus modelleri için kampanya yapmışlardı. Artı 0 Eksi
roymakaay dedi: Hocam stokları ne kadar sürede güncelleniyor bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Yakında gelir, muhtemelen önümüzdeki ayın başında da kampanya yaparlar yine. Geçenlerde öbür Aorus modelleri için kampanya yapmışlardı.