Arkadaşlar, babam bundan 5-4 ay önce annemi aldattı ve annem de ben olduğum için babamı affetti ve su an çok kötü bir dönem geçiriyorum. Ders notlarım düşmüş halde ve babam bu konumdayken bile ders notlarım düşük diye beni azarlıyor. Cidden su an babamı dövüp küfür edesim var. Birileriyle paylaşmak istedim. Böyle bir durum yasadıysanız lütfen paylaşır mısınız?
Arkadaşlar, babam bundan 5-4 ay önce annemi aldattı ve annem de ben olduğum için babamı affetti ve su an çok kötü bir dönem geçiriyorum. Ders notlarım düşmüş halde ve babam bu konumdayken bile ders notlarım düşük diye beni azarlıyor. Cidden su an babamı dövüp küfür edesim var. Birileriyle paylaşmak istedim. Böyle bir durum yasadıysanız lütfen paylaşır mısınız?
Annene kendisini değerli hissettir, yeni bir hayatın çokta zor olmadığını anlatabilirsin. Adına üzüldüm, aile içi ortamı hazırlayamayıp üstüne çocuğa böyle bir sorumluluk yüklemek akıl işi değil. Boşanmak en iyi karar olabilir, çünkü o adam tekrar anneni aldatacak ve bu olaylar tekrarlanacak. Döngüye girmeden önce boşanmak en iyisi.
21 yaşındanız (profilinize yazıyor). Yaşınıza bakılırsa ailenizle birlikte yaşamıyorsunuz büyük ihtimal. Bu yaşta aileniz size ders çalış demek yerine, iş bul diyecektir. Bu yaşta nasıl yazılı var?
21 yaşındanız (profilinize yazıyor). Yaşınıza bakılırsa ailenizle birlikte yaşamıyorsunuz büyük ihtimal. Bu yaşta aileniz size ders çalış demek yerine, iş bul diyecektir. Bu yaşta nasıl yazılı var?
Babandır, kızar, normal bir durum. Bir gün babana sinirlenip, istemsizce üzdüğün zaman pişman olursun. Sen bir şey deme, aldatması yüzünden annenle aralarında problem oluyorsa annenle konuşabilirsin. Boşanıp, boşanmamak kendi kararıdır.
Babandır, kızar, normal bir durum. Bir gün babana sinirlenip, istemsizce üzdüğün zaman pişman olursun. Sen bir şey deme, aldatması yüzünden annenle aralarında problem oluyorsa annenle konuşabilirsin. Boşanıp, boşanmamak kendi kararıdır.
Hocam bu ''Babalar kızar.''lık bir durum değil, çocuğun psikolojisi aşırı şekilde bozulmuş, ve bozan kişi babası, hesap soran kişi de babası? bu bencillik değil de nedir peki?
Hocam bu ''Babalar kızar.''lık bir durum değil, çocuğun psikolojisi aşırı şekilde bozulmuş, ve bozan kişi babası, hesap soran kişi de babası? Bu bencillik değil de nedir peki?
Hepimizin hayatında sıkıntıları oluyor. Bunları oturup anlatmadığın sürece kimse tahmin edemez. Babasıyla konuşması gerekiyordu. Babanı döv ya da babana söv gibi bir şey diyecek değilim. Bir gün babasını üzdüğü zaman ne kadar kötü bir şey olduğunu anlayacaktır. Hem aile arasında olan bir durum, fazla karışmamamızda fayda var. Bu babası ile kendisi arasında olan bir mesele. Bir gün iyi ya da kötü bir şekilde illa ki çözeceklerdir sorunu.