Şu an acayip sinirliyim

Hepimizin hayatında sıkıntıları oluyor. Bunları oturup anlatmadığın sürece kimse tahmin edemez. Babasıyla konuşması gerekiyordu. Babanı döv ya da babana söv gibi bir şey diyecek değilim. Bir gün babasını üzdüğü zaman ne kadar kötü bir şey olduğunu anlayacaktır. Hem aile arasında olan bir durum, fazla karışmamamızda fayda var. Bu babası ile kendisi arasında olan bir mesele. Bir gün iyi ya da kötü bir şekilde illa ki çözeceklerdir sorunu.
Aldatan bir adamın çocuğuna ve ailesine olan saygısı ve sadakati bitmiştir, yoktur. Benim tavsiyem bu yönde. ''Ama o senin babaan, hep iyi olmalısınız, baba candır.'' triplerine giremeyeceğim. Her çocuk yapandan baba olmaz.

Hepimizin hayatında sıkıntıları oluyor. Bunları oturup anlatmadığın sürece kimse tahmin edemez. Babasıyla konuşması gerekiyordu. Babanı döv ya da babana söv gibi bir şey diyecek değilim. Bir gün babasını üzdüğü zaman ne kadar kötü bir şey olduğunu anlayacaktır. Hem aile arasında olan bir durum, fazla karışmamamızda fayda var. Bu babası ile kendisi arasında olan bir mesele. Bir gün iyi ya da kötü bir şekilde illa ki çözeceklerdir sorunu.
Adam aldatmış kendi eşini nasıl sövmesin çocuk? Aldatan insana sövsen tek bir yerden pişman olursun o da gereksiz biri için ağzımı bozdum dersin.

Sakın şiddete başvurmayın. Sonuçta o sizin babanız. İleride pişman olursunuz. Eğer daha da ileri giderse sakince konuşmayı deneyin.
Baba olmak büyük bir başarı değil. Çoğu kişi üreyebilir. Ama şiddete başvurmak yanlış olur doğru.

Aldatan bir adamın çocuğuna ve ailesine olan saygısı ve sadakati bitmiştir, yoktur. Benim tavsiyem bu yönde. ''Ama o senin baban, hep iyi olmalısınız, baba candır.'' Triplerine giremeyeceğim. Her çocuk yapandan baba olmaz.
Adam aldatmış kendi eşini nasıl sövmesin çocuk? Aldatan insana sövsen tek bir yerden pişman olursun o da gereksiz biri için ağzımı bozdum dersin.
Tekrar söylüyorum aile içindeki işlere bu kadar karışmak doğru değil. Bu onların arasında olan bir mesele. Annesine söylesin, annesi boşanmak istiyorsa boşansın.

Tekrar söylüyorum aile içindeki işlere bu kadar karışmak doğru değil. Bu onların arasında olan bir mesele. Annesine söylesin, annesi boşanmak istiyorsa boşansın.
Aile içinde olan her şey çocuğu da ilgilendirir. Babası annesini aldatmış ise aynı zamanda bir aileyi yıkmış demektir. Boşanmamış olmaları ortada yıkılmış bir aile olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bakınız, annesi çocuğu için boşanmıyor, ama boşanmaları lazım. Kadına ''Sorun olmaz, kötü bir aile ortamında büyümektense boşanın güzel bir gençlik geçireyim.'' diyebilir, fikir sunmayacaksak neden konu var?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı