Şu an acayip sinirliyim

Aldatan bir adamın çocuğuna ve ailesine olan saygısı ve sadakati bitmiştir, yoktur. Benim tavsiyem bu yönde. ''Ama o senin babaan, hep iyi olmalısınız, baba candır.'' triplerine giremeyeceğim. Her çocuk yapandan baba olmaz.

Adam aldatmış kendi eşini nasıl sövmesin çocuk? Aldatan insana sövsen tek bir yerden pişman olursun o da gereksiz biri için ağzımı bozdum dersin.

Sakın şiddete başvurmayın. Sonuçta o sizin babanız. İleride pişman olursunuz. Eğer daha da ileri giderse sakince konuşmayı deneyin.
Baba olmak büyük bir başarı değil. Çoğu kişi üreyebilir. Ama şiddete başvurmak yanlış olur doğru.

Adam aldatmış kendi eşini nasıl sövmesin çocuk? Aldatan insana sövsen tek bir yerden pişman olursun o da gereksiz biri için ağzımı bozdum dersin.
Tekrar söylüyorum aile içindeki işlere bu kadar karışmak doğru değil. Bu onların arasında olan bir mesele. Annesine söylesin, annesi boşanmak istiyorsa boşansın.

Babanı belliki hiç sevmiyorsun hatta nefret ediyorsun.
Babandan belliki kurtulma imkanında yok.
Münakaşaya girmenin mantığıda yok.
"He" de geç.

Umarım bu durumu atlatırsın.
İyi geceler dilerim.

Tekrar söylüyorum aile içindeki işlere bu kadar karışmak doğru değil. Bu onların arasında olan bir mesele. Annesine söylesin, annesi boşanmak istiyorsa boşansın.
Aile içinde olan her şey çocuğu da ilgilendirir. Babası annesini aldatmış ise aynı zamanda bir aileyi yıkmış demektir. Boşanmamış olmaları ortada yıkılmış bir aile olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bakınız, annesi çocuğu için boşanmıyor, ama boşanmaları lazım. Kadına ''Sorun olmaz, kötü bir aile ortamında büyümektense boşanın güzel bir gençlik geçireyim.'' diyebilir, fikir sunmayacaksak neden konu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…