Şu an alınabilecek en uygun iPhone modeli nedir?

Bütçe
20000-30000

wilhem

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç gün önce yeni telefon alacağımı söylemiştim ve iPhone kullanmak istemediğimi söylemiştim. Ancak sonra biraz düşünüp acaba iPhone daha mı mantıklı diye düşünmeye başladım. iPhone XR'dan önceki hiçbir telefonu almamaya karar verdim ve bana iyi bir model gerekiyor. Hangi modeli almalıyım ya da direkt iPhone alınır mı?

Merhaba, birkaç gün önce yeni telefon alacağımı söylemiştim ve iPhone kullanmak istemediğimi söylemiştim. Ancak sonra biraz düşünüp acaba iPhone daha mı mantıklı diye düşünmeye başladım. iPhone XR'dan önceki hiçbir telefonu almamaya karar verdim ve bana iyi bir model gerekiyor. Hangi modeli almalıyım ya da direkt iPhone alınır mı?
Bu fiyat bandında alınmaz bence alınmaz iyi değil ben sadece işletim sistemi hoşuma gidiyor onun dışında işlemci batarya kötü bu fiyat bandında en iyi S24 Fe.

30.000TL ile iPhone alınmaz. S24FE en mantıklısı.

Bu fiyatda S24 fe daha mantıklı. Illa iphone denemek istiyorsan iphone 13 e bakabilirsin ama bütçe artırarak 2. El temiz, 14 veya üstü güzel pro modellere yönelmen daha iyi olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı