hocam 14 gün önce 42 k olan şeye göre söyledim şimdi 23 k olmuş kendisi 3080 alıcam başka almıcam dediHocam yanlış anlamayın ama arkadaşınız 40K'ya PC toplama yerine beyin alsın..
Hepsiburada / Trendyol'da falan.
Ortabeyin, beyincik, omurilik, ön beyin, ansefalon ikinci el bulunmakta..
Kalan bütçe ile canavar gibi sistem toplar.
Şaka bir yana şu devirde;
( YouTube / nimotv / Twitch üzerinde para kazanmayacaksa )
40k ya PC toplamanın anlamı yok..
Ayrıca 40k gibi bir bütçeye ikinci el sistem önermek bilgi yoksunuğun ta kendisidir..
Evet 40K'ya 0 ekran kartı ile miss gibi sistem dizilir..
böyle düşüceğini tahmin etmemiştimhocam 14 gün önce 42 k olan şeye göre söyledim şimdi 23 k olmuş kendisi 3080 alıcam başka almıcam dedi
Hocam 14 gün önce 42 k olan şeye göre söyledim şimdi 23 k olmuş kendisi 3080 alacağım başka almayacağım dedi.
Hocam yanlış anlamayın ama arkadaşınız 40K'ya PC toplama yerine beyin alsın..
Hepsiburada / Trendyol'da falan.
Ortabeyin, beyincik, omurilik, ön beyin, ansefalon ikinci el bulunmakta..
Kalan bütçe ile canavar gibi sistem toplar.
Şaka bir yana şu devirde;
( YouTube / nimotv / Twitch üzerinde para kazanmayacaksa )
40k ya PC toplamanın anlamı yok..
Ayrıca 40k gibi bir bütçeye ikinci el sistem önermek bilgi yoksunuğun ta kendisidir..
Evet 40K'ya 0 ekran kartı ile miss gibi sistem dizilir..
Tamamdır hocam.
Sözüm size değil yanlış anlamayın
peki hocamTamamdır hocam.
Sözüm size değil yanlış anlamayın lütfen
3080 alacağım başka
hocam bende sizden özür dilerim fiyatlar artmıştır diye hiç bakmadan girdim benimde hatam varTamamdır hocam.
Sözüm size değil yanlış anlamayın lütfen
biraz bu konularda yeniArkadaş fan boy mu? MSI GeForce RTX 3080 GAMING Z TRIO LHR 10GB GDDR6X 320Bit Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR SanDisk Extreme Pro SDSSDXPM2-1T00-G25 1 TB NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri THERMALTAKE LITEPOWER 750W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass 120mm ARGB Fanlı Mid Tower Gami Fiyatları ve Özellikleri Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.ciceksepeti.com/msi-mpg...af49d&utm_term=102f51834f9414cd3e9fa4493af49d AMD Ryzen 7 5800X 3.8 GHz AM4 32 MB Cache 105 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri kabaca böyle bir şey mümkün (Ballistix'ler kolay OC edilebiliyor). Arkadaşlar daha iyide toplarlar.
sağolun hocamArkadaş fan boy mu? MSI GeForce RTX 3080 GAMING Z TRIO LHR 10GB GDDR6X 320Bit Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR SanDisk Extreme Pro SDSSDXPM2-1T00-G25 1 TB NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri THERMALTAKE LITEPOWER 750W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass 120mm ARGB Fanlı Mid Tower Gami Fiyatları ve Özellikleri Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.ciceksepeti.com/msi-mpg...af49d&utm_term=102f51834f9414cd3e9fa4493af49d AMD Ryzen 7 5800X 3.8 GHz AM4 32 MB Cache 105 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri kabaca böyle bir şey mümkün (Ballistix'ler kolay OC edilebiliyor). Arkadaşlar daha iyide toplarlar.
Hocam bende sizden özür dilerim fiyatlar artmıştır diye hiç bakmadan girdim benim de hatam var.
Biraz bu konularda yeni.
teşekkürler hocam sizede iyi sosyallerHocam açık konuşmak gerekirse ben biraz kaba konuştum..
Tekrar söylüyorum sözüm size değil arkadaşınıza..
Ayrıca sizin bir hatanız yok dolayısıyla özür dilemenizede gerek yok..Teşekkür ederim
İyi sosyaller!
Hocam yanlış bir şey söylediysem affola arkadaşınıza söyleyin (gerçekten o kadar parası varsa) hazır sistem beklesin onlar çok daha uyguna gelir her bütçeye uygun sistemler çıkıyor.Merhaba. Bir arkadaşım PC dizmek istiyor ben bekle fiyatlar çok pahalı ekran kartını 2. el alman gerekir dedim. Peki gerçekten öyle mi? Yoksa 40K'ya 0 ekran kartı ile çok iyi oyun bilgisayarı dizilir mi?
3080 alacağım başka almayacağım dedi.
O zaman kendi kaybeder. 6900 XT çok daha performanslı ve ucuz.