Şu an en çok alınıp satılan oyun nedir?

Doğrudur, herkes yapacak diye bir şey yok.

Hayır ben de yapıyorum bu işi. Anlatmak idtediğimi siz anlayamadınız. Bir ürünün kaç adet sattığını stok sayısından bir günde kaç adet düştüğüne bakarak anlayabilirsiniz demek istiyorum. Ben genelde stok bitmeden yenilemem.

Tabii, bu aslında biraz satıcının tercihine kalmış bir şey.

Hocam checker ve config için yardımcı olabilirmisiniz?

Hocam checker ve config için yardımcı olabilirmisiniz?
Siz combolist bulabildiniz mi? Checker için nexus mu öyle birşey vardı. Comboyu da ücretsiz veremem hocam. Ücreti karşılığında saylayabilirim size.

Siz combolist bulabildiniz mi? Checker için nexus mu öyle birşey vardı. Comboyu da ücretsiz veremem hocam. Ücreti karşılığında saylayabilirim size.
Hocam combolist için bir arkadaşım yardımcı olabilirmiş fakat elimde checker bulunmuyor.

Hocam nereden ulaşabilirim size.

Hocam nereden ulaşabilirim size?

Son düzenleme:
Hocam combolist için bir arkadaşım yardımcı olabilirmiş fakat elimde checker bulunmuyor.

Hocam nereden ulaşabilirim size.

Hocam nereden ulaşabilirim size?
Steam arkadaş kodunuzu iletir misiniz hocam envanterinize bakayım bi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…