Şu an GTA 5 mi daha popüler Minecraft mı?

Hitap edeceğiniz kitleye bağlı. Minecraft'ta çocuklar için ufak bir senaryo hazırlayıp iyi görüntülenme falan alabilirsin.

Ben GTA 5'i tercih ederim. Minecraft sevmiyorum.

Eğer YouTube'a içerik çıkarmak için birini oynayacak olsanız, hangisini tercih ederdiniz? Ama tek başınasınız, o şekil düşünün.
Minecraft izleyen çok ama tek başına değil, arkadaşlarınla falan video çekmen lazım. GTA 5'te story mode, Online hepsini yapsan rahat izlenirsin.

Bence şimdiki YouTube'da bunu söylemek istemezdim ama küfürü basarsan daha çok izliyor bir zamanlarki Murat abi gf tabii ki onun yeri bende ayrı da bana o zamanlar küfür edince samimi geliyordu abbas yanbasan sa tam bir fiyasko.

Ben GTA 5'i tercih ederim. Minecraft sevmiyorum.

RDR 2 fanboyu birinin oyunun tercihi yapması çok zordur. Ekip olarak başlanan bir modlu Survival'da kimin ne yapacağı çok önemlidir biri elektrik, biri lojistik vs. ama RDR 2 fanboyları işte. Minecraft > all.

RDR 2 fanboyu birinin oyunun tercihi yapması çok zordur. Ekip olarak başlanan bir modlu Survival'da kimin ne yapacağı çok önemlidir biri elektrik, biri lojistik vs. ama RDR 2 fanboyları işte. Minecraft > all.
Oyunun daha ilk kısmını geçmeden, kontrollerde pratik yapılmasını anlamadan ve oyunu crackli oynayıp sorun yaşayınca oyuna laf eden birisinden bunları söylemesini görmek normal geldi bana.

Hadi hadi kudurma. Bana fanboy diyorsun ama asıl fanboy sensin. Minecraft > hepsi demek zaten büyük bir fanboyluk. Neyse daha da mesaj yazarak gereksiz mesaj cezası yemek istemiyorum. Kioxia SSD'ye F/P diyen birisi ile tartışmak büyük bir hata zaten.

Video çekeceksek iki oyunu da ele alalım,
Minecraft için olması gerekenler,
Örümcek adam skini olmadan kabul etmiyorlar.
Fakir olmalıdır.
Bunları kardeşimin izlediği Minecraft videolarından öğrendim.
GTA 5 için:
Marvel karakterleri ve araba modları yeterli oluyor.
Teknik kısım,
Ortalama bir PC lazım, orta montaj bilmeli.

Bir daha oynamayacağım bir oyuna 300TL Vermek insanı düşündürüyor. O kadar övülen bir oyunun çok sıkıcı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…