Hitap edeceğiniz kitleye bağlı. Minecraft'ta çocuklar için ufak bir senaryo hazırlayıp iyi görüntülenme falan alabilirsin.
Abi Minecraft velet oyunu değil mi yha(!)
GTA daha hoş olurdu benim için ama minecraftıda severiz.
Minecraft izleyen çok ama tek başına değil, arkadaşlarınla falan video çekmen lazım. GTA 5'te story mode, Online hepsini yapsan rahat izlenirsin.Eğer YouTube'a içerik çıkarmak için birini oynayacak olsanız, hangisini tercih ederdiniz? Ama tek başınasınız, o şekil düşünün.
Ben GTA 5'i tercih ederim. Minecraft sevmiyorum.
Oyunun daha ilk kısmını geçmeden, kontrollerde pratik yapılmasını anlamadan ve oyunu crackli oynayıp sorun yaşayınca oyuna laf eden birisinden bunları söylemesini görmek normal geldi bana.RDR 2 fanboyu birinin oyunun tercihi yapması çok zordur. Ekip olarak başlanan bir modlu Survival'da kimin ne yapacağı çok önemlidir biri elektrik, biri lojistik vs. ama RDR 2 fanboyları işte. Minecraft > all.
Oyunun daha ilk kısmını geçmeden, kontrollerde pratik yapılmasını anlamadan ve oyunu crackli oynayıp sorun yaşayınca oyuna laf eden birisinden bunları söylemesini görmek normal geldi bana.
Hadi hadi kudurma. Bana fanboy diyorsun ama asıl fanboy sensin. Minecraft > hepsi demek zaten büyük bir fanboyluk. Neyse daha da mesaj yazarak gereksiz mesaj cezası yemek istemiyorum. Kioxia SSD'ye F/P diyen birisi ile tartışmak büyük bir hata zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.