atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #21 Sadece dışarı çıktığımda keyif alıyorum nedense.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.893 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #22 Profil fotoğrafına bakınca aklıma ünlü youtuberların 10 numara hayatlarını izliyip kıskanıyorum.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 31 Mart 2024 #23 qeonix dedi: Bana değer veren insan yok. Genişletmek için tıkla... Ailen de mi değer vermiyor yani? Vermiyorsa da kendi kendine mutlu olmayı öğrenmen gerek. Devir inanilmaz kötü ve bence gereksiz insanlarin sahte sevgilerine maruz kalmaktansa yalniz kalmak iyidir.
qeonix dedi: Bana değer veren insan yok. Genişletmek için tıkla... Ailen de mi değer vermiyor yani? Vermiyorsa da kendi kendine mutlu olmayı öğrenmen gerek. Devir inanilmaz kötü ve bence gereksiz insanlarin sahte sevgilerine maruz kalmaktansa yalniz kalmak iyidir.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 31 Mart 2024 #24 Shyquick dedi: Benim sorunum ''yalnızlık''. 1 tane arkadaşım bile yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yani böyle diyerek sana gökten arkadaş düşmez. Yanlış anlama bu söylediğimi. Gir discord sunucularına, kaynaş, online oyunlarda beraber oynayacak arkadaş bul. Ya da bu forumda oyun arkadaşı yerine bak. Ya da bir hobi edin, spor vesaire, oraya gittiğinde birileriyle tanış, kaynaş, beraber gidin. Sadece şikayet etmekle bir şey elde edilmiyor maalesef. qeonix dedi: Bana değer veren insan yok. Genişletmek için tıkla... O zaman değer veren birilerini bulun, bir çaba gösterin. Yoksa aynı durum devam eder.
Shyquick dedi: Benim sorunum ''yalnızlık''. 1 tane arkadaşım bile yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yani böyle diyerek sana gökten arkadaş düşmez. Yanlış anlama bu söylediğimi. Gir discord sunucularına, kaynaş, online oyunlarda beraber oynayacak arkadaş bul. Ya da bu forumda oyun arkadaşı yerine bak. Ya da bir hobi edin, spor vesaire, oraya gittiğinde birileriyle tanış, kaynaş, beraber gidin. Sadece şikayet etmekle bir şey elde edilmiyor maalesef. qeonix dedi: Bana değer veren insan yok. Genişletmek için tıkla... O zaman değer veren birilerini bulun, bir çaba gösterin. Yoksa aynı durum devam eder.
6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 31 Mart 2024 #25 2023 cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra hiçbir şeyden keyif almıyorum. Ben 15 yaşındayım. Böyle bir yaşamı hak etmediğimi düşünüyorum.
2023 cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra hiçbir şeyden keyif almıyorum. Ben 15 yaşındayım. Böyle bir yaşamı hak etmediğimi düşünüyorum.