Şu an iPhone almak mantıklı mı?

Lulegio

Decapat
iPhone için indirimleri beklemeli miyim? Ne zaman olur? ÖTV zammı gelecek, iPhone'u şimdi almak mantıklı mı, beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer nakitiniz hazırsa almalısınız ileride ne kadar olacağı belirsiz

Dolar şuan 5.8 iken almak saçma geliyor. Sonra 1-2 saniye düşünüp ne alman gerekirse alıyorsun. İçgüdü sanırım.

İkinci el iPhone 7 mi satmıştım. Çok temizdi garantiliydi eğer bulursan ikinci el temiz garantili alabilirsin.

Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz?

İkinci el iPhone 7 mi satmıştım. Çok temizdi garantiliydi eğer bulursan ikinci el temiz garantili alabilirsin.
İkinci el biraz risk o yüzden sıfır 7 düşünüyorum ben de
Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz?
Iphone 7 bütçem düzüne yetiyor yoksa 7 plus alacaktım
Dolar şuan 5.8 iken almak saçma geliyor. Sonra 1-2 saniye düşünüp ne alman gerekirse alıyorsun. İçgüdü sanırım.
Tim Cook açıklama yapmıştı Türkiye gibi ülkelerde indirime gideceğiz diye ama ÖTV zammı da olacak %25 ten %50 ye o da kafamı karıştırdı açıkcası

Iphone 7 bütçem düzüne yetiyor yoksa 7 plus alacaktım

Biraz bütçenizi zorlayıp iPhone 7 Plus alırsanız çok daha iyi olur. Ekran boyutu ve ikinci kamera iyi artılar. İkinci el 7 Plus da alabilirsiniz eğer temiz bulursanız ama düz iPhone 7 almak çok mantıklı gelmiyor.

Herşey kafa karıştırmak için. Kafanı karıştır satın al.

Hocam 7 ay 7+ kullandım sıfır olarak almıştım dolar arttığı zamanda elimden çıkardım, hem telefon eski model çıkalı uzun zaman oldu ne yazık ki 2 senesi falan var güncelleme almasının bitmesine bunlar benim gözümde büyük eksiler kaldı ki ben 6 senedir İphone kullanan birisiyim rahat ediyordum ben bile androide geçtim ne yazık ki 7 parasına çok daha yeni nesil amiral android telefon alırsınız illa İphone diyorsanız da 7+ alın daha düşüğünü almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…