Şu an iPhone almak mantıklı mı?

Lulegio

Decapat
iPhone için indirimleri beklemeli miyim? Ne zaman olur? ÖTV zammı gelecek, iPhone'u şimdi almak mantıklı mı, beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer nakitiniz hazırsa almalısınız ileride ne kadar olacağı belirsiz

İkinci el iPhone 7 mi satmıştım. Çok temizdi garantiliydi eğer bulursan ikinci el temiz garantili alabilirsin.
İkinci el biraz risk o yüzden sıfır 7 düşünüyorum ben de
Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz?
Iphone 7 bütçem düzüne yetiyor yoksa 7 plus alacaktım
Dolar şuan 5.8 iken almak saçma geliyor. Sonra 1-2 saniye düşünüp ne alman gerekirse alıyorsun. İçgüdü sanırım.
Tim Cook açıklama yapmıştı Türkiye gibi ülkelerde indirime gideceğiz diye ama ÖTV zammı da olacak %25 ten %50 ye o da kafamı karıştırdı açıkcası

Biraz bütçenizi zorlayıp iPhone 7 Plus alırsanız çok daha iyi olur. Ekran boyutu ve ikinci kamera iyi artılar. İkinci el 7 Plus da alabilirsiniz eğer temiz bulursanız ama düz iPhone 7 almak çok mantıklı gelmiyor.

İkinci el biraz risk o yüzden sıfır 7 düşünüyorum ben de

Tim Cook açıklama yapmıştı Türkiye gibi ülkelerde indirime gideceğiz diye ama ÖTV zammı da olacak %25 ten %50 ye o da kafamı karıştırdı açıkcası
Herşey kafa karıştırmak için. :D Kafanı karıştır satın al.

Hocam 7 ay 7+ kullandım sıfır olarak almıştım dolar arttığı zamanda elimden çıkardım, hem telefon eski model çıkalı uzun zaman oldu ne yazık ki 2 senesi falan var güncelleme almasının bitmesine bunlar benim gözümde büyük eksiler kaldı ki ben 6 senedir İphone kullanan birisiyim rahat ediyordum ben bile androide geçtim ne yazık ki 7 parasına çok daha yeni nesil amiral android telefon alırsınız illa İphone diyorsanız da 7+ alın daha düşüğünü almayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı