Çözüldü Şu an kullandığım Gmail'in şifresini nasıl değiştiririm?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Şu an kullandığım Gmail'in şifresini bilmiyorum. LOL hesabı, Steam hesabı, Epic Games hesabı, Origin hesabı, uPlay hesabı aklınıza gelebilecek tüm platformlardaki hesaplarım buna bağlı. Şu an erişimim var. Nasıl şifresini değiştirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ona göre Opera'ya geçeceğim.

Çözüm
Google hesabına gir. Kişisel bilgilere gel. Şifreye tıkla. Şifremi unuttum de. En son hatırladığınız şifreyi girin diyecek. Başka yöntem dene yazısına tıkla. Eğer o cihazda daha önce oturum açtıysan değiştirebilirsin.
Google yetkilileri ile irtibata geçebilirsiniz, onlar size yardımcı olacaktır.

Google hesabına gir. Kişisel bilgilere gel. Şifreye tıkla. Şifremi unuttum de. En son hatırladığınız şifreyi girin diyecek. Başka yöntem dene yazısına tıkla. Eğer o cihazda daha önce oturum açtıysan değiştirebilirsin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı