G305 Lightspeed kullanıyorum. 1 aydır kullanıyorum ve pili hâlâ bitmedi. Elime mükemmel şekilde uyuyor. Kablosuz olmasına rağmen tepkime süresi normal oyuncu fareleriyle aynı. Kısacası memnunum başka bir fareye ihtiyacım yok.
@enes.wtp'nin aksine tek memnun olmadığım kısım makrolar. Yazılımın neredeyse her özelliği kısıtlı. Kefaret yatırmadan açılmıyor. Malzeme kalitesinden ve gecikme süresinden memnunum. Yazılım dert değilse alınabilir.
Ben de A90 kullanıyorum ve yazılımı 1 ay kadar önce crack kullanıyordum. Çünkü fareye ayrı yazılıma ayrı para vermeyi yolunmak olarak görüyorum. Yeni sürüm crack engellenmis, yaptığınız zaman fare her şeyi kesiyor, ne isik yanıyor, ne Windows tanıyor. Dolayısıyla crack yapmayin, fareden olabilirsiniz. Eski cracke de donulmuyor
Steelseries Rival 600 kullanıyorum memnunum fakat tek sorunu her Steelseries maouse gibi kauçuk kalkma sorunu mevcut ben yapıştırıcı ile çözdüm şu an herhangi bir sorun yok.
Rival 600 kullanıyorum görünüşü hissiyatı mükemmel ama sol kauçuğu kronik sıkıntılı olduğu için kaydı, bir şekilde sabitledim. Laptopta kabloyla uğraşmak istemediğim için Rival 650 isterdim.
Steelseries Oyuncu mouse modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Oyunların hızına ayak uyduran Steelseries gaming mouse çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!