Şu an kullandığınız ve sahip olmak istediğiniz fare

G305 Lightspeed kullanıyorum. 1 aydır kullanıyorum ve pili hâlâ bitmedi. Elime mükemmel şekilde uyuyor. Kablosuz olmasına rağmen tepkime süresi normal oyuncu fareleriyle aynı. Kısacası memnunum başka bir fareye ihtiyacım yok.

Bloody A9. A90 ile tek farkı renkleri sanırım.
A90'da lazer switch var diye biliyorum.
Bloody T70.

@enes.wtp'nin aksine tek memnun olmadığım kısım makrolar. Yazılımın neredeyse her özelliği kısıtlı. Kefaret yatırmadan açılmıyor. Malzeme kalitesinden ve gecikme süresinden memnunum. Yazılım dert değilse alınabilir.
Ben de A90 kullanıyorum ve yazılımı 1 ay kadar önce crack kullanıyordum. Çünkü fareye ayrı yazılıma ayrı para vermeyi yolunmak olarak görüyorum. Yeni sürüm crack engellenmis, yaptığınız zaman fare her şeyi kesiyor, ne isik yanıyor, ne Windows tanıyor. Dolayısıyla crack yapmayin, fareden olabilirsiniz. Eski cracke de donulmuyor 😆🤣

Steelseries Rival 600 kullanıyorum memnunum fakat tek sorunu her Steelseries maouse gibi kauçuk kalkma sorunu mevcut ben yapıştırıcı ile çözdüm şu an herhangi bir sorun yok.

Şu an kullandığım: Logitech M330 Silent
1608582564040.png

"Kullanmak isterdim." dediğim, en azından bir kez elimde tutmak istediğim fare: Logitech MX Master
1608582632607.png

Rival 600 kullanıyorum görünüşü hissiyatı mükemmel ama sol kauçuğu kronik sıkıntılı olduğu için kaydı, bir şekilde sabitledim. Laptopta kabloyla uğraşmak istemediğim için Rival 650 isterdim.

Technopat Sosyal üyeleri hangi Fare'yi kullanıyor? Memnun musunuz? Değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Herkes yazsın☺️ Ben başlıyorum☺️

Şu an kullandığım:

Sahip olmak istediğim:
G402 kullanıyorum, memnunum ama ileride Razer Basilisk Ultimate veya G502 güzel olurdu. Fakat dediğim gibi şu an oldukça memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı