Şu an laptop alınmalı mı?

aaslmetnrvr

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim ve oyun oynayarak zamanını geçiren biriyim. Eski laptopumun anakartı yandı maalesef. Bu yüzden yeni bir laptop almayı planlıyorum. Üst sınıflarım gerekli olmadığını söylüyor ama açıkçası oyunda oynamak istiyorum arada. Şu an 30'un üstüne biraz çıkabilirim. Yaza doğru biriktirip 50'lere çıkabilme ihtimalim var. Sizce ne yapmalı biriktirdiğim para değerini kaybeder mi?

@YüzbaşıJohnPrice hocam seni cok görüyorum yorumların net bana da yardımcı olursan sevinirim.

Al bence üniversite içinde lazımdır

Laptoplar aşırı pahalı ya, bence oyun oynamak içinde laptop alınmaz be hocam. Daha uyguna bir masaüstü alabilirsiniz bence eğer yurtta falan kalmıyorsanız ve evet şu durumda biriktirdiğin para değerini kaybedebilir ekonomi dengesiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurttayım Hocam evden de baya uzağım 9 ay yurtta kalicam

Yurttayım Hocam evden de bayağı uzağım 9 ay yurtta kalacağım

Hocam 4 yılda yurtta kalırım diyorsan laptop mantıklı ama 2-3 arkadaş bir ev tutarız diyorsan da masaüstü gider. Yani tercih senin tabii ki.

Hocam 4 yılda yurtta kalırım diyorsan laptop mantıklı ama 2-3 arkadaş bir ev tutarız diyorsan da masaüstü gider. Yani tercih senin tabii ki.
Masaüstü topliyim diyorum iyi bişeyler dizene kadsr 45 bini buluyorum yine. O işte hiç uyguna gelmiyor emin değilim.

Çoğu tipten oynuyorum. Düzenli oynadığım War Thunder var. Hikayeli oyunlarda oynuyorum fırsat buldukça ya da indirime girdikçe.

Hocam bu sistemle oynayamadığınız oyun olmaz diye düşünüyorum. Kafanıza göre özelleştirirsiniz isterseniz.

PHOENIX-4060 V2 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

War Thunder'da rahat bir 150-200 FPS alırsınız.

bilemiyorum hocam bide monitör almam gerekecek. 30 bin oluyorum hatta istediğim parçaları eklesem 40 bin olucam. Ikiside aynı fiyata denk geliyor. Artık laptoplarda serin çalışıyor ama ucuz modeller çok sorunlu. Bilgili birilerinden yardım beklicez mecbur. 30 civarı kaliteli kasa laptop varsa alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…