MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #151 LAN paylaşmak istiyorum ama 1 tane portum var..
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #152 Mert_ KOÇAK dedi: Biz bunu 5. sınıfta işliyorduk. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bilmiyor işte.
Mert_ KOÇAK dedi: Biz bunu 5. sınıfta işliyorduk. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bilmiyor işte.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 3 Mayıs 2021 #153 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Arkadaşlar bilmiyor işte. Genişletmek için tıkla... Kolaya kaçtım .
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #154 TheRealKurtCobain dedi: Kolaya kaçtım . Genişletmek için tıkla... Yapma işte. Sen yapınca başkası da görüp yanlış yapabilir. O çok az rakamlar çarpıldıkça büyüyor ve GB oluyor.
TheRealKurtCobain dedi: Kolaya kaçtım . Genişletmek için tıkla... Yapma işte. Sen yapınca başkası da görüp yanlış yapabilir. O çok az rakamlar çarpıldıkça büyüyor ve GB oluyor.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 3 Mayıs 2021 #155 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Yapma işte. Sen yapınca başkası da görüp yanlış yapabilir. O çok az rakamlar çarpıldıkça büyüyor ve GB oluyor. Genişletmek için tıkla... Okey sağ ol i3 adam.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Yapma işte. Sen yapınca başkası da görüp yanlış yapabilir. O çok az rakamlar çarpıldıkça büyüyor ve GB oluyor. Genişletmek için tıkla... Okey sağ ol i3 adam.
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #156 Afelyoss dedi: Ben de canavar gibi bir sistemle ve LED aydınlatmalı bir odadan hiç çıkmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yok öyle olmuyor o. Bir yerden sonra ihtişamı düşüyor, çıkıyorsun odadan.
Afelyoss dedi: Ben de canavar gibi bir sistemle ve LED aydınlatmalı bir odadan hiç çıkmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yok öyle olmuyor o. Bir yerden sonra ihtişamı düşüyor, çıkıyorsun odadan.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 3 Mayıs 2021 #157 ahmetaltkn dedi: Yok öyle olmuyor o. Bir yerden sonra ihtişamı düşüyor, çıkıyorsun odadan. Genişletmek için tıkla... Mesela ben ilk RGB'li ekipmanlarımı aldığımda tepkim "WoW ışıklı mışıklı efsane bir ekipmandı" sonradan sıktı RGB'yi kapattım xd.
ahmetaltkn dedi: Yok öyle olmuyor o. Bir yerden sonra ihtişamı düşüyor, çıkıyorsun odadan. Genişletmek için tıkla... Mesela ben ilk RGB'li ekipmanlarımı aldığımda tepkim "WoW ışıklı mışıklı efsane bir ekipmandı" sonradan sıktı RGB'yi kapattım xd.
Hurma Ağacı Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #158 Fakat yapamıyorsunuz da mı yazılıydı hocam zaten yapamayacağımız şeyler istiyoruz .d
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 3 Mayıs 2021 #159 i3 adam donanım dersi veriyor.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #160 Afelyoss dedi: i3 adam donanım dersi veriyor. Genişletmek için tıkla... İ3 adam ile ders zamanı... Arkada oyun oynayanı gebertirim, yaşatmam. Sınıfta kalmak istemiyorsanız dinleyin ve öğrenin.
Afelyoss dedi: i3 adam donanım dersi veriyor. Genişletmek için tıkla... İ3 adam ile ders zamanı... Arkada oyun oynayanı gebertirim, yaşatmam. Sınıfta kalmak istemiyorsanız dinleyin ve öğrenin.