Şu an öğrendiğiniz dil veya gelecekte öğrenmek istediğiniz dil nedir?

Liberal

Hectopat
Yer
🐬
Soru açık. Şu an öğrendiğiniz dil veya gelecekte öğrenmek istediğiniz dil nedir? Ben şu an Arapça öğreniyorum. Arapça bilgim zaten vardı ama şu an daha da geliştirdim ve geliştiriyorum. İnşallah Arapça dilinden sonra İngilizce bilgimi geliştireceğim.

Soru açık. Şu an öğrendiğiniz dil veya gelecekte öğrenmek istediğiniz dil nedir? Ben şu an Arapça öğreniyorum. Arapça bilgim zaten vardı ama şu an daha da geliştirdim ve geliştiriyorum. İnşallah Arapça dilinden sonra İngilizce bilgimi geliştireceğim.

Öğrenmiyorum ama İngilizcemi geliştiriyorum. İstediğim seviye'ye gelince İspanyolca öğrenmek istiyorum.

Çocukluğumdan beri İngilizce bilmiyorum, hep derslerde uyurduk, sohbet ederdik. Bende hiç dinlemezdim dersi.
İnanır mısınız bilmem ama bu yaşımda biri bana "what are you doing?" dese anlamını bile bilmiyorum, daha geçen hafta öğrendim "ne yapıyorsun?" olduğunu.
Kesinlikle İngilizce öğrenmek isterdim.

Soru açık. Şu an öğrendiğiniz dil veya gelecekte öğrenmek istediğiniz dil nedir? Ben şu an arapça öğreniyorum. Arapça bilgim zaten vardı ama şu an daha da geliştirdim ve geliştiriyorum. İnşallah arapça dilinden sonra İngilizce bilgimi geliştireceğim.

İngilizce ve Fransızca öğreniyorum. Bundan sonra da İspanyolca'yı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı