RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Ağustos 2022 #31 Hoş gelişler ola dedi: Siz hangisini seçeceksiniz? Kime oy vereceksiniz? Genişletmek için tıkla... Adı Ümit soyadını bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düşüncelerimi tam olarak yansıtan tek parti.
Hoş gelişler ola dedi: Siz hangisini seçeceksiniz? Kime oy vereceksiniz? Genişletmek için tıkla... Adı Ümit soyadını bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Düşüncelerimi tam olarak yansıtan tek parti.
Kleapsien26 Picopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 790 Çözümler 1 19 Ağustos 2022 #32 Hdp temsilcisi neden eklenmemiş?
ANIL_GT Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 366 Yer Yakutistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vietnam uçaksavarı 19 Ağustos 2022 #33 Ümit Özdağ hakkında hiçbir şey bilmeden sırf sert politikalarını iyi veya kurtuluş yolu olarak görmek acizliktir.
Ümit Özdağ hakkında hiçbir şey bilmeden sırf sert politikalarını iyi veya kurtuluş yolu olarak görmek acizliktir.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 19 Ağustos 2022 #34 Bahçeli gibi hayalet bir siyasetçiyi ekleyip Özdağ'ı eklememek hakaret.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 19 Ağustos 2022 #35 @Konyalı Bilgisiyarcı @Silinen üye @HavucluDavsan Sizinle uzun uzun tartışma yapmayacağım. Ümit Özdağ sığınmacı politikası dışında ne söyledi? ANIL_GT dedi: Ümit Özdağ hakkında hiç bir şey bilmeden sırf ırkçı ve sert politikalarını iyi veya kurtuluş yolu olarak görmek acizliktir. Genişletmek için tıkla... Hocam tutturmuşlar bir Özdağ. Anlamıyorum bu insanları.
@Konyalı Bilgisiyarcı @Silinen üye @HavucluDavsan Sizinle uzun uzun tartışma yapmayacağım. Ümit Özdağ sığınmacı politikası dışında ne söyledi? ANIL_GT dedi: Ümit Özdağ hakkında hiç bir şey bilmeden sırf ırkçı ve sert politikalarını iyi veya kurtuluş yolu olarak görmek acizliktir. Genişletmek için tıkla... Hocam tutturmuşlar bir Özdağ. Anlamıyorum bu insanları.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 19 Ağustos 2022 #36 Kleapsien26 dedi: Hdp temsilcisi neden eklenmemiş? Genişletmek için tıkla... Ona oy atan zaten konuya yazmasın.
Kleapsien26 dedi: Hdp temsilcisi neden eklenmemiş? Genişletmek için tıkla... Ona oy atan zaten konuya yazmasın.
KS KS Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 19 Ağustos 2022 #37 Kleapsien26 dedi: Hdp temsilcisi neden eklenmemiş? Genişletmek için tıkla... Ekledim unutmuşum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.250 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 19 Ağustos 2022 #38 308943 dedi: @Konyalı Bilgisiyarcı @Silinen üye @HavucluDavsan sizinle uzun uzun tartışma yapmayacağım. Ümit özdağ sığınmacı politikası dışında ne söyledi? Genişletmek için tıkla... Araştırıp bakabilirsin madem uzun bir tartışma istemiyorsan, ayrıca senin adayın ne söyledi.
308943 dedi: @Konyalı Bilgisiyarcı @Silinen üye @HavucluDavsan sizinle uzun uzun tartışma yapmayacağım. Ümit özdağ sığınmacı politikası dışında ne söyledi? Genişletmek için tıkla... Araştırıp bakabilirsin madem uzun bir tartışma istemiyorsan, ayrıca senin adayın ne söyledi.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #39 308943 dedi: @Konyalı Bilgisiyarcı @Silinen üye @HavucluDavsan Sizinle uzun uzun tartışma yapmayacağım. Ümit Özdağ sığınmacı politikası dışında ne söyledi? Hocam tutturmuşlar bir Özdağ. Anlamıyorum bu insanları. Genişletmek için tıkla... Sığınmacılar gitsin bana yeter.
308943 dedi: @Konyalı Bilgisiyarcı @Silinen üye @HavucluDavsan Sizinle uzun uzun tartışma yapmayacağım. Ümit Özdağ sığınmacı politikası dışında ne söyledi? Hocam tutturmuşlar bir Özdağ. Anlamıyorum bu insanları. Genişletmek için tıkla... Sığınmacılar gitsin bana yeter.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 19 Ağustos 2022 #40 ANIL_GT dedi: Tkp'ye. Kim aday olursa tabii. Ama ankettten seçecek isem DP'yi. Genişletmek için tıkla... Doğu Perinçek mi? O ve ekibi de RTE ile birlikte.
ANIL_GT dedi: Tkp'ye. Kim aday olursa tabii. Ama ankettten seçecek isem DP'yi. Genişletmek için tıkla... Doğu Perinçek mi? O ve ekibi de RTE ile birlikte.