Şu an ülkemizde domuz gribi salgını mı var?

Yıllardır. Benim peder savcı olduğundan biliyorum. 23 yıllık savcı adam bu ülkedeki adaleti ***eyim dediğinde her şey bitti gözümde.
Baban çok iyi söylemiş. Ellerinden öpmek gerekiyor. Çoğu savcı adaletin iyi olduğunu savunuyor.

Şunları okuyunca teknolojiyi falan takmadan 'keşke 1000 yıl öncesine gidebilsem en azından sağlıklı olurdum.' diyorum...

Şunları okuyunca teknolojiyi falan takmadan 'keşke 1000 yıl öncesine gidebilsem en azından sağlıklı olurdum.' diyorum...
Bence direkt başka bir ülkede doğmak daha mantıklı olurdu. Örneğin ABD, Japonya, Güney Kore, Almanya veya Kanada gibi.

Yani oda bir seçenek ama ben şahsen bu devirde hangi ülkede olursam olayım sağlıklı mı değil mi düşüncesine kapılırım bir şey yerken
Emin ol diğer ülkelerde bu sorun çok nadir. Burada domuz eti yenilmez demiyorum. Eti kılıflandırıp insanlara yedikleri bir yiyecekmiş gibi vermeleri sorun.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı neden el atmıyor bu duruma?

Kimlerden medet umuyorsun Erdem? Cok da umrundaydi sanki.

Babama az önce dedim ki; "Technopat ortamı ve genel olarak insanlar, ülkemizin devletinden memnun değiller. Parayı düşünüyormuş devlet." dedim diye, babam Technopat'a kızdı ve "Siteyi kapattıracağım" dedi? Onu bu kadar neden sinirlendirdi ki böyle demiş olmam? Devletimizin bizi düşünmediğini genel olarak parayı düşündüğünü söyleyen çok insana rastlıyorum internetten. Ancak babam, "Öyle insanlarla konuşma!" falan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…