Şu an ülkemizde domuz gribi salgını mı var?

Bakın babamı tanımıyorsunuz. Onunla ben aşık atamam. Zaten o seviyede değilim henüz. Cahil halimle babama bilgi veremem ben. O bana verir anca. Zaten babamla siyaset konuşmam, dayakla bile sonuçlanabilir. O kadar kızıyor. Gerisini siz düşünün.

Not: Babam Ankara Sincan doğumludur. Ankaralı yetişkinlerin huyunu, suyunu bilirsiniz.
Aah ah banım daha sabah açılmıştı.

Erdem babanın bir koyundan farkı yok. Ona söylenen her şeye inanan bir koyun. Kafasını otlardan kaldıramayan bir koyun. Sen o adamın seviyesine çıkamazsın anca inebilirsin. Baban gibi insanlar yüzünden sadece HSYK'da acı çeken 10.000'lerce insan aklıma geldikçe küfür ediyorum içimden. Baban tam bir cahil, yobaz. Gir araştır Erdem, internet diye bir şey var elinde.

BIM ve A101'den alabilirsin. En ucuz kiyma ve hazır sucuk, sosislerden al. 🤭
Ya allahaşkına karışmıyayım diyorum tartışmaya ama siz hangi hiper market zincirinin ürününde gördünüz domuz etini? Daha 3 gün önce bakanlık 7300 şirketi aralarında araştırmadan bilmeden konustuğunuz A101, BİM vs. Bunlarda var temiz çıktılar yani standartlara uygunlar. Atıp tutmayın hemen, tüm büyük, küçük, ismi bulunan, at eti vs satan tüm firmalar yayınlandı Tarım ve Orman Bakanlığında. Gözünüzü seveyim bu böyle basit bir şey değil bilil bilmeden polemik yaratmayın neymiş domuz eti satıyormuş bilindik şirketler :D Dünün haberi BİM'de dün sizin dandik dediğiniz sızma zeytin yağı Avrupa'da Lezzet Altın Madalya'sı aldı ismini telaffuz edemediğim bir kuruluş tarafından haberlerden ulaşabilirsiniz. Tekrar söylüyorum konuşmak için konuşmayın insanlar yanlış yönlendiriliyor !

Arkadaşın konusuna gelecek olursak salgın var tabiki her kış olduğu gibi domuz gribi ve türevleri hep olucak mesela geçen hafta hastanede yattım yorgan döşek sonra tam teşekküllü başka bir hastahaneye sevk edildim hastalığım Domuz Gribi türevlerinden yani o grupta, o boyutta ve etkide olan B-34 virüsünü kapmışım uzun zaman Anti Viral tedavisi gördüm Astım hastası olduğum için risk grubunda olduğum ve bir daha hastalanınca evde kendim tedavi etmeye çalışmamam gerektiğini söylediler. Niye anlattım çünki kimbilir kaç kişiye bulaştırdım Salgın işte bu biz akılsızların yorum yapıp elalemi dinleyip önemsememiz. DURUM TAMAMEN BU.

Son düzenleme:
Acilen A101 ve BİM'i bırakmalısınız ''ajahahahhahaha'', ''voik voik ahahaha''. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
tree-frogs-517346_960_720.jpg

Acilen A101 ve BİM'i bırakmalısınız ''ajahahahhahaha'', ''voik voik ahahaha''. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Eki Görüntüle 489788
Ailecek pazardan alışveriş yapma taraftarıyız zaten voik voik :D Konu anlaşılmamış sanırım ben domuz eti sattığı iddia eden kişilere böyle bir durum yok diyorum ben oradan alışveriş yapıyorum orayı tutuyorum cümlesi geçmedi bilginize lütfen okuyunuz voik voik :D

Ya allahaşkına karışmıyayım diyorum tartışmaya ama siz hangi hiper market zincirinin ürününde gördünüz domuz etini? Daha 3 gün önce bakanlık 7300 şirketi aralarında araştırmadan bilmeden konustuğunuz A101, BİM vs. Bunlarda var temiz çıktılar yani standartlara uygunlar. Atıp tutmayın hemen, tüm büyük, küçük, ismi bulunan, at eti vs satan tüm firmalar yayınlandı Tarım ve Orman Bakanlığında. Gözünüzü seveyim bu böyle basit bir şey değil bilil bilmeden polemik yaratmayın neymiş domuz eti satıyormuş bilindik şirketler :D Dünün haberi BİM'de dün sizin dandik dediğiniz sızma zeytin yağı Avrupa'da Lezzet Altın Madalya'sı aldı ismini telaffuz edemediğim bir kuruluş tarafından haberlerden ulaşabilirsiniz. Tekrar söylüyorum konuşmak için konuşmayın insanlar yanlış yönlendiriliyor !

Arkadaşın konusuna gelecek olursak salgın var tabiki her kış olduğu gibi domuz gribi ve türevleri hep olucak mesela geçen hafta hastanede yattım yorgan döşek sonra tam teşekküllü başka bir hastahaneye sevk edildim hastalığım Domuz Gribi türevlerinden yani o grupta, o boyutta ve etkide olan B-34 virüsünü kapmışım uzun zaman Anti Viral tedavisi gördüm Astım hastası olduğum için risk grubunda olduğum ve bir daha hastalanınca evde kendim tedavi etmeye çalışmamam gerektiğini söylediler. Niye anlattım çünki kimbilir kaç kişiye bulaştırdım Salgın işte bu biz akılsızların yorum yapıp elalemi dinleyip önemsememiz. DURUM TAMAMEN BU.
Bu haberi bir kaç ay önce gördüm. Eğer düzeltmişlerse lafım yok. Ancak durum ortada.
WhatsApp Image 2020-01-21 at 21.08.35.jpeg

Ailecek pazardan alışveriş yapma taraftarıyız zaten voik voik :D Konu anlaşılmamış sanırım ben domuz eti sattığı iddia eden kişilere böyle bir durum yok diyorum ben oradan alışveriş yapıyorum orayı tutuyorum cümlesi geçmedi bilginize lütfen okuyunuz voik voik :D
Aman boşver. Neticede domuz da Allah'ın yarattığı bir hayvan yeyin, gitsin. ''voik voik ajajhahahhasdjhjsahd''. 🤣 🤣 🤣

Aman boşver. Neticede domuz da Allah'ın yarattığı bir hayvan yeyin, gitsin. ''voik voik ajajhahahhasdjhjsahd''. 🤣 🤣 🤣
Güzel bir anımı paylaşayım voik :D Üniversitedeylen okul gazetesinde Koordinatörlük yapıyordum, dışarıdan ücretsiz yemek söyleyebiliyorduk istediğimizi içerdik okulda bazı derslerden muaftım vs. vs. Bir süre sonra yerel gazeteden bana bilgi geldi ve haberleştirmem istendi hocalarımız tarafından, içeriği bir okudum "Omen Tanrim didim" siparişini verdiğimiz dönerci at eti sattığı ortaya çıkmış kapatılmış büfe. 🤣🤣 Ama bir şey itiraf edeyim o ana dek yediğim en güzel etler arasında rahat zirveye oynardı dönerler :D tabi durumu öğrenince aynı tadı alamıyosunuz sonuç olarak ön yargılı yaklaşmayın at eti muhteşemdi bilmeden yedik allah affetsin ne goy goy yaptık tüm yıl varya voik voik bence domuz etide güzeldir voik🤣 :D :D
Bu haberi bir kaç ay önce gördüm. Eğer düzeltmişlerse lafım yok. Ancak durum ortada. Eki Görüntüle 489804
Kusura bakma ama İnstagram ve özellikle Facebook gibi mecraların haberlerine inanmıyorum. İkinci olarak bu tarz kuruluşlar işini yapsada yapmasada inanmıyorum ben sadece zabıta ile gidilen denetlemeleri itimat ediyorum ve canlı olarak TV lanallarının katuldığı denetlemeleri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı