Ya allahaşkına karışmıyayım diyorum tartışmaya ama siz hangi hiper market zincirinin ürününde gördünüz domuz etini? Daha 3 gün önce bakanlık 7300 şirketi aralarında araştırmadan bilmeden konustuğunuz A101, BİM vs. Bunlarda var temiz çıktılar yani standartlara uygunlar. Atıp tutmayın hemen, tüm büyük, küçük, ismi bulunan, at eti vs satan tüm firmalar yayınlandı Tarım ve Orman Bakanlığında. Gözünüzü seveyim bu böyle basit bir şey değil bilil bilmeden polemik yaratmayın neymiş domuz eti satıyormuş bilindik şirketler
Dünün haberi BİM'de dün sizin dandik dediğiniz sızma zeytin yağı Avrupa'da Lezzet Altın Madalya'sı aldı ismini telaffuz edemediğim bir kuruluş tarafından haberlerden ulaşabilirsiniz. Tekrar söylüyorum konuşmak için konuşmayın insanlar yanlış yönlendiriliyor !
Arkadaşın konusuna gelecek olursak salgın var tabiki her kış olduğu gibi domuz gribi ve türevleri hep olucak mesela geçen hafta hastanede yattım yorgan döşek sonra tam teşekküllü başka bir hastahaneye sevk edildim hastalığım Domuz Gribi türevlerinden yani o grupta, o boyutta ve etkide olan B-34 virüsünü kapmışım uzun zaman Anti Viral tedavisi gördüm Astım hastası olduğum için risk grubunda olduğum ve bir daha hastalanınca evde kendim tedavi etmeye çalışmamam gerektiğini söylediler. Niye anlattım çünki kimbilir kaç kişiye bulaştırdım Salgın işte bu biz akılsızların yorum yapıp elalemi dinleyip önemsememiz. DURUM TAMAMEN BU.