Şu an var olan en kaliteli oyuncu kulaklığı nedir?

Bütçe
Sınır yok
Daha fazla  
2 gündür tüm kulaklıklara bakıyorum, kafam çatlayacak acil 1 tane almam lazım ama 1 kere alacağım uzun müddet kullanacağım düzgün bir kulaklık olması lazım. Bütçe o kadar önemli değil, önemli olan kulaklığın kaliteli ve piyasada en iyilerden olması. Ses kalitesi olsun, 7.1 özelliği olsun son seviye olmalı tabii ki kablosuz olacak.

Onlarca kulaklıktan kafama yatan modeller bunlar bir tanesini alacağım.
Bu modellerden en iyisi sizce hangisidir? Bunlardan daha iyisi var mı?

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless
Logitech G PRO X
Logitech G PRO X 2
Logitech Astro A50
SteelSeries Arctis Pro + Gamedac
SteelSeries Arctis 9 Wireless
SteelSeries Arctis 7+

Evet bu 7 kulaklıktan birini almaya karar kıldım araştırmalarıma göre piyasadaki en sağlam kulaklıklar bunlar, "HyperX Cloud Alpha" modelinin kablosuzu olsa onu da eklerdim ama yok sanırım. Bu konularda pek bilgim yok bu yüzden burada siz deneyimli arkadaşlara sormak istedim şu an üretilen en iyi kulaklık hangisidir?

Audeze Maxwell genelde en iyisi olarak kabul ediliyor bulabilirseniz ama fiyatı tabii çok pahalı.
Gördüm hocam 2 gündür bakmadığım kulaklık kalmadı Sennheiser modelleri de var normal oyuncu kulaklıklarından çok daha üst düzeyde lakin şekilleri çok hoşuma gitmedi ben Logitech ve Steelseries ürünlerinden almak istiyorum. Arctis 7+ nın şekli çok hoşuma gidiyor.

Logitech G PRO X patlat geç.
Ses boğuk gelme sorunu yaşayan varmış yazılımla falan hallediyorlarmış. Düşüncen nedir?
Bir de 2.Si varken niye 1.Sini önerdin 🙃

Arctis nova pro çak geç.
Güzel kulaklık ama şekli hoşuma gitmedi acaba Actis 9'dan daha iyi midir ses kalitesi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüm hocam 2 gündür bakmadığım kulaklık kalmadı Sennheiser modelleri de var normal oyuncu kulaklıklarından çok daha üst düzeyde lakin şekilleri çok hoşuma gitmedi ben Logitech ve Steelseries ürünlerinden almak istiyorum. Arctis 7+ nın şekli çok hoşuma gidiyor.

Ses boğuk gelme sorunu yaşayan varmış yazılımla falan hallediyorlarmış. Düşüncen nedir?
Bir de 2.Si varken niye 1.Sini önerdin 🙃

Güzel kulaklık ama şekli hoşuma gitmedi acaba Actis 9'dan daha iyi midir ses kalitesi?
Nova pro daha iyi.

Fiyat olarak daha uygun diye
Fiyat önemli değil ustam yıllarca kullanacağım yemişim fiyatını. Hangisi iyiyse onu kullanmak isterim başkasına önermek için önermeyin, kendiniz alacakmış gibi düşünüp tavsiye verin.

Nova pro daha iyi.
Hiç kötü özelliği yok mu? Dezavantajı falan. Bir de hiç bu kulaklığı deneyimleme şansınız oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı