Şu an yeni rig kurmak mantıklı mı?

Anladım hocam tek fanlı olsa da problem olmaz diyorsun yani 3060a RX 580'in yanına kasama taksam peki nasıl olur? Bir tane ek alsam şu an için zamanla parça parça alıp rig kursam?

Tek Kelime ile RX6600 Başkan Fiyat Performans kartı ETH için
Diğer coinler için RTX3060 LHRV2 V2 olmalı muhakkak

Bu kart misal 9100 indirimini bekleyip kapayım bunlardan?
Aynı anda hem ETH hem Ton nasıl oluyor kâr arttığı gibi giderde artıyor sanırım.

Ben buradan aldım şimdi kargoda 6 taksit

Lolminer a ekstra ayarlara aşağıdakı kodu giriyorsun
--dualmode TONDUAL --dualpool https://next.ton-pool.com --dualuser EQBuEZevWjrWU8VEVj92riVszOerbNZr_r07kC-HKS9JJG_0

Hmm iyi hocam sıfır ürünse güzel fiyat. Ben de olmadı RX 580'i de satıp bir tane daha bundan alayım 2'sini aynı kasada kullansam ısınma problemi yaşar mıyım sizce ana kartım uyumlu çift ekran kartı için ama tam bilgim yok.

Mining yapılacaksa mutlaka iyi havalanmalı iyi havalanmaz ise tüm kartlar ısınıyor maalesef pervanelerin olduğu taraftan taze hava girmeli

Mining yapılacaksa mutlaka iyi havalanmalı iyi havalanmaz ise tüm kartlar ısınıyor maalesef pervanelerin olduğu taraftan taze hava girmeli

Kasa içinde sıkıntı olur diyorsun yani hocam.

Kasa modelim bu aslında iyi havalanıyor RX 580 Max 60 dereceleri görüyor.

Yanlış anlamadıysam aynı anda hem etherium+ton coin kazılabiliniyor yani doğru mudur? Bir de birbirlerinin kazancını etkilemiyor değil mi? Yani hız felan düşmüyor anlamında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…