Şu ana kadar Opera GX kullanan birisi tehlikede mi?

Verileri sattığı biliniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Satmayan tarayıcı yoktur elbette ancak Opera'ya karşı her zaman bir önyargım olmuştur benim de. Edge kullanıyorum, SmartScreen aktif. Memnunum.
Bununla alakalı hiç bir yerde tam bir bilgi yok. Opera'yı kullanmıyorum sevmiyorum da ancak elle tutulabilir bir kanıt yokken iddialar ile bir yere varamayız. Ayrıca bende Edge kullanıyorum ve şu an Edge'in kendini getirdiği durum Chrome ile kapışacak hatta geçecek düzeyde iyi. Tahminime göre 1-2 yıl içerisinde testlere göre en iyi tarayıcı Edge olacaktır.
Hangi tarayıcıyı seçmelisiniz?

Bununla alakalı hiç bir yerde tam bir bilgi yok. Opera'yı kullanmıyorum sevmiyorum da ancak elle tutulabilir bir kanıt yokken iddialar ile bir yere varamayız. Ayrıca bende Edge kullanıyorum ve şu an Edge'in kendini getirdiği durum Chrome ile kapışacak hatta geçecek düzeyde iyi. Tahminime göre 1-2 yıl içerisinde testlere göre en iyi tarayıcı Edge olacaktır.
Veri satma olayı gerçek olmasa da sekme izolasyonunu adam akıllı yapamayan bir tarayıcı. Hayatımda 1-2 defa test amaçlı kullandım, daha da elimi sürmüyorum. Edge güvenlik, performans, işlevsellik, tasarım her alanda lider bana kalırsa.

Şifreleri tarayıcıda tutmayın. Özellikle Opera'ysa asla tutmayın.
Nasıl sileceğim? Önceden hep girmiştim şifreleri.

Microsoft Edgeye geçmemi önerir misiniz? Reklam engelleyici vs. var mı?

Bence sorun yok. Her gün verilerini ve çerezleri sil ve Gmail hesabını ihtiyacın olmadıkça açık tutma.
Verileri ve çerezleri nasıl silebilirim?

Arkadaşlar herkes bilmeden yazmış iyi misiniz? Tabii ki de böyle bir şey yok açlık oyunları vs. oynamıyoruz. Herhangi bir saldırı vb. bir şey olmadan kimse bir şey satamaz her zaman denetimler oluyor. Bizim bilgilerimiz önemli şeyler kafalarına göre al sat yapamazlar.
Cevap.
Hayır.
Bilgi derken gizlilik sözleşmesindeki alınan bilgileri satabilirler ama site şifreleri, kredi kartı bilgileri gibi bilgileri elbetde satamazlar. Neden hahaha ve beğenmeme atmışlar ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı