Şu anda 30 bin TL'ye sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan gktu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 727
Bütçe
25000-30000

gktu

Hectopat
Merhaba dostlar, şuandaki bütçem 25-30k ve ciddi anlamda sağlam bir sistem toplamak istiyorum. Hem yayın hem de kodlama işlerimi görmesi için, önceden de böyle bir karar vermiştim ancak daha çok biriktirip bu bütçelere ulaştım. Sizce şu anda bilgisayar alınır mı? Yoksa beklemeli miyim?
Şu anda alınan diyen arkadaşlar önerdiği sistemi paylaşırsa çok mutlu olurum. Monitör var

Şu konudaki 30700 TL tutan sisteme bak. 4070 Ti olarak alınabilir fiyatlarda güncelleme yoksa.

Şu konudaki 30700 TL tutan sisteme bak. 4070 Ti olarak alınabilir fiyatlarda güncelleme yoksa.

Hocam sistem gayet iyi ancak stok bitmiş :(

Hocam sistem gayet iyi ancak stok bitmiş :(
Sistem bu.
30700TL tutuyor bunlar.

Yok hocam 3080 olandan bahsetmiyorum alt tarafta @messinicocugu 4070 Ti sistem paylaşmış parça şeklinde onu alın diye attım.

@the Prodigy üstte paylaşmış belirttiğim sistemi.

Sağ olun hocam.

Hocam parça parça alırım ancak monteleme ile pek bir alakam yok, zor bir işlem mi yoksa YouTube'dan bakarak yapabilir miyim ona göre bilgisayarcıya falan götüreyimde elimde patlamasın, ayrıca daha sonra bir sistem almam daha mantıklı olur mu?

Sağ olun hocam.

Hocam parça parça alırım ancak monteleme ile pek bir alakam yok, zor bir işlem mi yoksa YouTube'dan bakarak yapabilir miyim ona göre bilgisayarcıya falan götüreyimde elimde patlamasın, ayrıca daha sonra bir sistem almam daha mantıklı olur mu?
Elinizde patlamaz, Youtube'dan bakarak gayet basit şekilde yaparsınız. Gidip mahalle bilgisayarcısına ekran kartınızı kaptırmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı