İşleri dolayısıyla ağabeyim yurtdışına çıktı ve ona sistem lazım olacağı için ona verdim. 2 3 ay içinde ben de kendi sistemime geçeceğim.Neden öyle bir şey yaptınız? Sisteme ne oldu?
İşleri dolayısıyla ağabeyim yurtdışına çıktı ve ona sistem lazım olacağı için ona verdim. 2 3 ay içinde ben de kendi sistemime geçeceğim.Neden öyle bir şey yaptınız? Sisteme ne oldu?
Bende 3 ay sonra 5.500 gibi bütçeyle toplayacağım sistem Allah'ın izniyle.İşleri dolayısıyla ağabeyim yurtdışına çıktı ve ona sistem lazım olacağı için ona verdim. 2 3 ay içinde ben de kendi sistemime geçeceğim.
1700 diyelim şuna.Herkes niye ekran kattını sattı acaba? Yoksa bu stok krizinden faydalanıp RX 570/580'leri 1400-1600 liraya satan sizler miydiniz?Sizi gidi sizi
![]()
Yok hocam sizin sistem pek fakir gibi durmuyor. Benim şu an kullandığım ekran kartı ne biliyor musunuz? HD 6570. Gönlümüz zengin bizim be.Millet ne kadar zengin arkadaş. Tek fakir biziz herhalde.![]()
Biz de o yollardan geçtik. Gel sarılakŞimdi 5.500 TL deyince psikolojik olarak kendimi fakir hissettim. Ben zamanında 2 civarında giriş seviye sistem toplamıştım sonradan bu hale geldi.![]()
İki giriş seviyeyi toplasan 5000 TL eder zaten.Şimdi 5.500 TL deyince psikolojik olarak kendimi fakir hissettim. Ben zamanında 2 civarında giriş seviye sistem toplamıştım sonradan bu hale geldi.![]()
2 bin lira civarı demek istedim.İki giriş seviyeyi toplasan 5000 TL eder zaten.Fakirim diyor birde.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.