Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Haziran 2017 #21 Silinen üye dedi: Neden öyle bir şey yaptınız? Sisteme ne oldu? Genişletmek için tıkla... İşleri dolayısıyla ağabeyim yurtdışına çıktı ve ona sistem lazım olacağı için ona verdim. 2 3 ay içinde ben de kendi sistemime geçeceğim.
Silinen üye dedi: Neden öyle bir şey yaptınız? Sisteme ne oldu? Genişletmek için tıkla... İşleri dolayısıyla ağabeyim yurtdışına çıktı ve ona sistem lazım olacağı için ona verdim. 2 3 ay içinde ben de kendi sistemime geçeceğim.
R Redburne Ziyaretçi 20 Haziran 2017 #22 Jira dedi: İşleri dolayısıyla ağabeyim yurtdışına çıktı ve ona sistem lazım olacağı için ona verdim. 2 3 ay içinde ben de kendi sistemime geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Bende 3 ay sonra 5.500 gibi bütçeyle toplayacağım sistem Allah'ın izniyle.
Jira dedi: İşleri dolayısıyla ağabeyim yurtdışına çıktı ve ona sistem lazım olacağı için ona verdim. 2 3 ay içinde ben de kendi sistemime geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Bende 3 ay sonra 5.500 gibi bütçeyle toplayacağım sistem Allah'ın izniyle.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 20 Haziran 2017 #24 Silinen üye dedi: Herkes niye ekran kattını sattı acaba? Yoksa bu stok krizinden faydalanıp RX 570/580'leri 1400-1600 liraya satan sizler miydiniz? Sizi gidi sizi Genişletmek için tıkla... 1700 diyelim şuna.
Silinen üye dedi: Herkes niye ekran kattını sattı acaba? Yoksa bu stok krizinden faydalanıp RX 570/580'leri 1400-1600 liraya satan sizler miydiniz? Sizi gidi sizi Genişletmek için tıkla... 1700 diyelim şuna.
R Redburne Ziyaretçi 20 Haziran 2017 #25 Silinen üye dedi: Millet ne kadar zengin arkadaş. Tek fakir biziz herhalde. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sizin sistem pek fakir gibi durmuyor. Benim şu an kullandığım ekran kartı ne biliyor musunuz? HD 6570. Gönlümüz zengin bizim be.
Silinen üye dedi: Millet ne kadar zengin arkadaş. Tek fakir biziz herhalde. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sizin sistem pek fakir gibi durmuyor. Benim şu an kullandığım ekran kartı ne biliyor musunuz? HD 6570. Gönlümüz zengin bizim be.
E Eden Dust Ziyaretçi 20 Haziran 2017 #26 Şimdi 5.500 TL deyince psikolojik olarak kendimi fakir hissettim. Ben zamanında 2 civarında giriş seviye sistem toplamıştım sonradan bu hale geldi.
Şimdi 5.500 TL deyince psikolojik olarak kendimi fakir hissettim. Ben zamanında 2 civarında giriş seviye sistem toplamıştım sonradan bu hale geldi.
R Redburne Ziyaretçi 20 Haziran 2017 #27 Silinen üye dedi: Şimdi 5.500 TL deyince psikolojik olarak kendimi fakir hissettim. Ben zamanında 2 civarında giriş seviye sistem toplamıştım sonradan bu hale geldi. Genişletmek için tıkla... Biz de o yollardan geçtik. Gel sarılak
Silinen üye dedi: Şimdi 5.500 TL deyince psikolojik olarak kendimi fakir hissettim. Ben zamanında 2 civarında giriş seviye sistem toplamıştım sonradan bu hale geldi. Genişletmek için tıkla... Biz de o yollardan geçtik. Gel sarılak
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Haziran 2017 #28 Silinen üye dedi: Şimdi 5.500 TL deyince psikolojik olarak kendimi fakir hissettim. Ben zamanında 2 civarında giriş seviye sistem toplamıştım sonradan bu hale geldi. Genişletmek için tıkla... İki giriş seviyeyi toplasan 5000 TL eder zaten. Fakirim diyor birde.
Silinen üye dedi: Şimdi 5.500 TL deyince psikolojik olarak kendimi fakir hissettim. Ben zamanında 2 civarında giriş seviye sistem toplamıştım sonradan bu hale geldi. Genişletmek için tıkla... İki giriş seviyeyi toplasan 5000 TL eder zaten. Fakirim diyor birde.
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 20 Haziran 2017 #29 10 TB boyutunda oyun indirmek.
E Eden Dust Ziyaretçi 20 Haziran 2017 #30 Jira dedi: İki giriş seviyeyi toplasan 5000 TL eder zaten. Fakirim diyor birde. Genişletmek için tıkla... 2 bin lira civarı demek istedim.
Jira dedi: İki giriş seviyeyi toplasan 5000 TL eder zaten. Fakirim diyor birde. Genişletmek için tıkla... 2 bin lira civarı demek istedim.