R Redburne Ziyaretçi 20 Haziran 2017 #41 Silinen üye dedi: Hocam başınızı da bağladınız daha ne istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam daha çok hedef var önümüzde öyle deme Daha oyun yazacağız. Sistem toplayacağız. Evleneceğiz. Çocuk sahibi olacağız. Ohooo....
Silinen üye dedi: Hocam başınızı da bağladınız daha ne istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam daha çok hedef var önümüzde öyle deme Daha oyun yazacağız. Sistem toplayacağız. Evleneceğiz. Çocuk sahibi olacağız. Ohooo....
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 20 Haziran 2017 #42 Silinen üye dedi: Hocam daha çok hedef var önümüzde öyle deme Daha oyun yazacağız. Sistem toplayacağız. Evleneceğiz. Çocuk sahibi olacağız. Ohooo.... Genişletmek için tıkla... Hocam sen önündeki kaç senenin hesabını yapmışsın.
Silinen üye dedi: Hocam daha çok hedef var önümüzde öyle deme Daha oyun yazacağız. Sistem toplayacağız. Evleneceğiz. Çocuk sahibi olacağız. Ohooo.... Genişletmek için tıkla... Hocam sen önündeki kaç senenin hesabını yapmışsın.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 20 Haziran 2017 #43 Oyun programcılığı mı hocam? Ben de kurcalıyorum o konuyu ara sıra. Hiç sıradışı hayaliniz yok mu? Sizinki alışveriş listesi gibi olmuş.
Oyun programcılığı mı hocam? Ben de kurcalıyorum o konuyu ara sıra. Hiç sıradışı hayaliniz yok mu? Sizinki alışveriş listesi gibi olmuş.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 20 Haziran 2017 #44 Şöyle güzel, çok lezzetli bir yemek. Boğazıma düşkünümdür. Bir de uyku ihtiyacının silinmesi.
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 20 Haziran 2017 #45 Sınırsız yemek olduğunu düşünsenize. Yiyorsun yiyorsun bitmiyor.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 20 Haziran 2017 #46 Hakikaten sönmüşüz millet olarak. Şu dileklere bakar mısın? Yarın traş olma hayalim var.
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 20 Haziran 2017 #47 Beyler hadi tam gaz devam. Herkesin hayalleri vardır.
Delected Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 685 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #48 Şuan tek hayalim, ücretini aldığım faturalı ürünümü alıcısına gönderdikten sonra garantisi bitene kadar başıma bela açmaması
Şuan tek hayalim, ücretini aldığım faturalı ürünümü alıcısına gönderdikten sonra garantisi bitene kadar başıma bela açmaması
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 20 Haziran 2017 #49 Delected dedi: Şuan tek hayalim, ücretini aldığım faturalı ürünümü alıcısına gönderdikten sonra garantisi bitene kadar başıma bela açmaması Genişletmek için tıkla... Hayırlı satışlar.
Delected dedi: Şuan tek hayalim, ücretini aldığım faturalı ürünümü alıcısına gönderdikten sonra garantisi bitene kadar başıma bela açmaması Genişletmek için tıkla... Hayırlı satışlar.
Delected Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 685 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #50 Silinen üye dedi: Hayırlı satışlar. Genişletmek için tıkla... Umarım hayırlı olur. Daha önce faturalı bir ürünü başka birisine satmamıştım. Başımıza ihale almasak bari
Silinen üye dedi: Hayırlı satışlar. Genişletmek için tıkla... Umarım hayırlı olur. Daha önce faturalı bir ürünü başka birisine satmamıştım. Başımıza ihale almasak bari