Şu anda internetten alışveriş yapılır mı?

Burhanglrsoy

Centipat
Malum koronavirus var ve bilgisayar siparişi edecektim. Ama ohal ilan edilip incehesap.com'un kapatılacağından, kargoların çalışmayacağından ve siparişin gelmeyeceğinden de korktum ne yapmalı?

Haftasonu sipariş ettim, bakalım bugün kıpırdanma olacak mı :)

Bunun dışında geçen hafta 12 tane kitap ve 3 tür hurma da almıştım N11'den. Hepsi geldi ancak dağıtıma çıkmamıştı Sürat ile gelen hurmalar. Şubede de ilk kez 40dk bekledim alabilmek için. Bir kadın benden sonra gelip önce hizmet almaya çalıştı, bir de ona medeniyet öğretmekle uğraştım ama aldım kargomu. Bunları da neden yazdım bilmiyorum.

Alınır, kargo şirketleri allak bullak değil.
Yurtiçi, MNG'den birçok ürün aldım, daha yeni oldu.
Çok iyi hizmet veriyorlar, özellikle MNG çok kaliteli bir şirket.

Ben de Yurtiçi kargodan çok memnunum, bulunduğum yerdeki şube mi böyle, yoksa tüm Türkiye'de mi böyle bilmiyorum. İşlerinde aşırı iyiler.

Haftasonu sipariş ettim, bakalım bugün kıpırdanma olacak mı
Hayırlı olsun dostum. Düşük fiyat bandında, yer yer önerdiğim ama aslında soğutma performansını, hava akışını, malzeme kalitesini ve işlevselliğini çok merak ettiğim kasayı sipariş vermişsin. Kullanınca deneyimlerini paylaşır mısın? Konu açarsan eğer, beni de etiketlersen sevinirim.

Bunları da neden yazdım bilmiyorum.
Sabah sabah aşırı güldüm, Allah da seni güldürsün :D

Ben de Yurtiçi kargodan çok memnunum, bulunduğum yerdeki şube mi böyle, yoksa tüm Türkiye'de mi böyle bilmiyorum. İşlerinde aşırı iyiler.

Hayırlı olsun dostum. Düşük fiyat bandında, yer yer önerdiğim ama aslında soğutma performansını, hava akışını, malzeme kalitesini ve işlevselliğini çok merak ettiğim kasayı sipariş vermişsin. Kullanınca deneyimlerini paylaşır mısın? Konu açarsan eğer, beni de etiketlersen sevinirim.

Sabah sabah aşırı güldüm, Allah da seni güldürsün :D
Tabi ki, incelemesini yapacagim. Cok merak eden var sanirim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı