Şu anda iPhone 7 alınır mı?

Bütçe
2000
Eğer yurt dışı telefonla yılbaşına kadar götürsün diye alacaksan al. Eğer dediğin gibi sadece WhatsApp vb. uygulamalar içinse 2000 TL'ye daha güncel 2.el Android seçenekleri bulabilirsin diye tahmin ediyorum.

Yok babaanneme alacağım.

Sakın düşük bütçe ile iPhone alma neden diyeceksin batarya ömrü çok kısa güncelleme gelmiyor uygulamarda ve telefonda ara sıra kasmalar oluyor bunun yerine 3 5 daha bir şeyler ekle yurt dışı veya TR Redmi Note 13 Pro al düşük bütçe ile alabileceğin en iyi telefon çok hızlı ve şarjı çok gidiyor.

Babaanneme alacağım. Sadece telefon görüşmesi ve WhatsApp'tan arama yapacak.

Aktif olarak iPhone 7'i ilk çıktığı haftadan beri kullanıyorum ısınma sorunu hızlı şarj bitmesi ve arada Instagram'da video kaymaları dışında problem yaşamıyorum günde 3-5 saat takılıyorum.

Şu an iPhone 7'den yazıyorum hocam. Eğer birkaç ay idare edeyim diyorsan alınır, Outlook, wp, sosyal medya için günlük ihtiyaçları karşılıyor. Pili inanılmaz hızlı gidiyor, günde 3-4 kere tam şarj ediyorum. Pil orijinal ve 88 pil sağlığı var. Çoğu uygulama eski sürümleri destekliyor doğal olarak. Wp şu an güncel olarak kullanıyorum sadece resmi desteği kesilmiş. Yani yarın bir gün mesajların çalınırsa WhatsApp ben sorumlu değilim diyor. Ben açıkçası önermiyorum ama dediğim gibi idareten alacağım diyorsan alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı