Yazılım için kullanılan internet siteleri faydalı mı?

381258

Hectopat
Daha fazla  
Uzun uzun kurslar izleyecek vaktim yok ama işin ucundan öğrenmek istiyorum. SoloLearn, Code Tech, Exercism gibi sitelere denk geldim. Duolingo tarzında belli bir canınız var ve kod yazıyorsunuz. Eğlenceli gibi de duruyor. Bunlar faydalı mı, insanı geliştirir mi bilen var mı? Rica ediyorum yazılım hakkında ciddi birikimi olanlar veya bu siteleri kullanıp faydasını görenler cevaplasın. İşime yaramayacaksa boşa vakit tüketmeyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Duolingo gibi siteler Ingilizce'de ogretmiyor ki. Herhangi bir seye gunluk yarim saat - 45 dakika bakarak ogrenemezsiniz. Yazilim icin de gecerli bu.
Öyle, Duolingo'yu sadece pratik versin diye kullanıyorum, alanımın ingilizce kitaplarını okuyarak geliştiriyorum dilimi. Şu an çok yoğunum, sadece kulak aşinalığı olsun, üç beş pratik kazanayım diye söyledim bu siteleri. Yoksa tamamen iki site üzerinden dil öğrenilmez tabi.

Öyle, Duolingo'yu sadece pratik versin diye kullanıyorum, alanımın ingilizce kitaplarını okuyarak geliştiriyorum dilimi. Şu an çok yoğunum, sadece kulak aşinalığı olsun, üç beş pratik kazanayım diye söyledim bu siteleri. Yoksa tamamen iki site üzerinden dil öğrenilmez tabi.

Pek bir faydasi olacagini dusunmuyorum. Kulak asinaligi olsunluk seviyesi bir is degil cunku.

W3Schools sitesi çok faydalı özellikle. Ben HTML, CSS ve JavaScript'i büyük oranda buradan öğrendim. İngilizce site ama ben İngilizce'yi az anladığım halde bile derslerden fayda görüyorum. Başka diller de var. PHP, Python, C, C++, C# ve başka dilleri/teknolojileri de buradan öğrenebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı