Şu anda ne dinliyorsunuz?

• Konuyu başlatan Nami
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 172
  • Görüntüleme 5.826
Favori şarkım yok, Türkçe ve yabancı diller için farklı türlerden müzik bulunduran iki tane liste hazırladım ara sıra dinliyorum yetiyor.
Benim de yok açıkçası 😃 konuda bahsettiğim gibi mevsimlik değişiyor şarkı zevkim. Konuyu listeme belki iki üç şarkı eklerim amacıyla açmıştım ama çok fazla bir mesaj gelmedi.

Benim de yok açıkçası 😃 konuda bahsettiğim gibi mevsimlik değişiyor şarkı zevkim. Konuyu listeme belki iki üç şarkı eklerim amacıyla açmıştım ama çok fazla bir mesaj gelmedi.
Açtığın konuya benzeyen ve hâlâ sayfalarca etkileşim alan konular var, müzik arıyorsan göz gezdirirsin.

Şahsen şu şarkı favorim diyemiyorum. Nostaljik, melankolik, eğlenceli ve duygusal hissettiren birçok müzik var. Özellikle eski pop, rock ve metal parçaları şarkının ruhunu hissettiriyor. 😶

Şahsen şu şarkı favorim diyemiyorum. Nostaljik, melankolik, eğlenceli ve duygusal hissettiren birçok müzik var. Özellikle eski pop, rock ve metal parçaları şarkının ruhunu hissettiriyor. 😶
Katılıyorum. Ben şahsen yukarıda da yazdığım gibi yeni nesil şarkıları çok sevmiyorum. Mesela 2016 dan sonraki pop şarkıları bana çok saçma gelmeye başladı. O konuda favorilerime eklediğim şarkılar kaç yıllık şarkılar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak mesela en favori adayım olan bu şarkı 30 yıl önce çıkmış. Bana göre en iyi melankolik rock şarkılarından biri.

Katılıyorum. Ben şahsen yukarıda da yazdığım gibi yeni nesil şarkıları çok sevmiyorum. Mesela 2016 dan sonraki pop şarkıları bana çok saçma gelmeye başladı. O konuda favorilerime eklediğim şarkılar kaç yıllık şarkılar.
Günümüzdeki çoğu şarkı çöp, sanattan ziyade para gözetildiği için muhtemelen.

Ancak beklemediğim müzisyenlerden farklı türlerde müzikte dinlemek bazen kulağa hoş geliyor.
İlk örneğimi Ati242-25 ile vermek istiyorum. Adamı normalde bilmezdim bile ama bu parçasında bazı nakaratlar farklı bir etki bırakıyor dinleyen kişi için.

Zaten dâhâ eski parçalara bakınca listemde Barış Manço, Erkin Koray, Seda Sayan, Asya, Mine Koşan, Sibel Can falan görüyorum. Belki icra ettikleri sanatlarını icra etme sebepleri yaşanmışlıklar ve kullanılan Türkçedir.
Bak mesela en favori adayım olan bu şarkı 30 yıl önce çıkmış. Bana göre en iyi melankolik rock şarkılarından biri.
Yarın bakarım, kaydettim şimdilik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı