Şu anda nVidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz hatası

nemexx

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir toplama bilgisayarımız olmuştu. Power supply'ında bir problem olduğu için servise gönderdik ve geri geldi. Kasayı monitöre falan taktım her şeyi ayarladım sonra nVidia denetim masasına giremiyordum. Bir hata alıyorum şu şekilde:

NVIDIA'nın sürücülerini kaldırıp tekrar yükledim, aygıt yöneticisinden devre dışı bırak deyip tekrar etkinleştir dedim. Hala yapamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Aygıt yöneticim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problemi Monster A5 v12.1 modelinde yaşıyorum. Harici ekran kartını devre dışı bıraktım ve nvidia yönetim paneline girmek istediğimde böyle bir uyarıyla karşılaştım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 720
Uyarı açık ve net. PC'yi kapa ve görüntü çıkışını GTX 1060'a bağla.

Ayni hatayi laptopta aliyorum ve aygit yoneticisinde gtx1060 gorunmuyor. Ne yapmam lazim?
Bilgisayari yurtdisindan yeni getirdim ilk aldigimda sorun yoktu calisiyordu ama su an gtx1060 I gormuyor.

Notebook için lütfen BIOS'tan ayarlama yapınız.

Merhabalar bu islemi nasil yapiyoruz bilgi verebilir misiniz?
Bir de sunu soylemek istedim fifa18 demo yuklemistim oynarken oyundan atti bi daha nvidiayi kullanamadim. Format attigimda da gormuyor hicbir sekilde. Umarim donanimsal bi sorun yoktur olma ihtimali var mi?

Sanırım sürücü kurmadınız. En güncel sürücüleri kurun ve öyle deneyin. Bu işlemi nVidia'nın sitesinden yapın derim.

Sanırım sürücü kurmadınız. En güncel sürücüleri kurun ve öyle deneyin. Bu işlemi nVidia'nın sitesinden yapın derim.

Deniyorum ama 'this graphics driver could not find compatible graphics hardware' hatasi aliyorum. Uyumlu donanim bulamiyor suruculer. Ayrica aygit yoneticisinde gtx gorunmuyor hicbir sekilde. Gizli suruculer arasinda bile yok. Bunu nasil duzeltebilecegim hicbir fikrim yok gercekten. Biostan falan bir seyler yapma sansim var mi? yoksa donanimsal mi?

BIOS'tan deneyin hocam. 1060 kapatılmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…