Şu anda nVidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz hatası

BIOS'ta Advanced kısmında böyle bir seçenek var sanırım, ama yenek olarak flash disk bulundurun.

Su an yanimda flash disk yok 2 gun sonra deneyecem biosu guncellemeyi hocam. Tesekkur ederim yardiminiz icin sonucu tekrar yazarim buraya umarim duzelir bakalim

Su an yanimda flash disk yok 2 gun sonra deneyecem biosu guncellemeyi hocam. Tesekkur ederim yardiminiz icin sonucu tekrar yazarim buraya umarim duzelir bakalim

Merhabalar yeniden. Flash taktım son sürüm biosu yükledim ama hala hiçbir şekilde gtx1060 ı göremiyorum. Çıkamıyorum bu işin içinden. Biostan kapanmış olma durumu var mı kapanmışsa nasıl açabilirim veya ekran kartı mı yandı ne oldu ne yapmam lazım hiçbir fikrim yok gerçekten.

Merhabalar yeniden. Flash taktım son sürüm biosu yükledim ama hala hiçbir şekilde gtx1060 ı göremiyorum. Çıkamıyorum bu işin içinden. Biostan kapanmış olma durumu var mı kapanmışsa nasıl açabilirim veya ekran kartı mı yandı ne oldu ne yapmam lazım hiçbir fikrim yok gerçekten.

BIOS'tan açma seçeneği olması gerekiyor. Eğer bulursanız muhtemelen "Use External GPU" gibi bir şey olacak. Masaüstünde bile 1060 kullanılır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı