"Şu anda Nvidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz" hatası

CoixeİsGood

Decapat
Merhaba, yaklaşık 1 hafta önce GT 1030'lu bir PC topladım güncellemelerini her şeyi yaptım ama Nvidia denetim masasına girmek istediğim zaman "Şu anda Nvidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz" hatası alıyorum. Bu konuyu gerek başlıklardan gerek internetten araştırdım ama çözüm bulamadım. Bunun sebebi sizce eski monitör kullandığım için olabilir mi? Monitörüm VGA girişli bunu kasaya bağlayıp görüntü alıyorum ama ekran kartının olduğu slota bağlanmıyor büyük ihtimal tek çözüm yeni bir monitör almak mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntüyü dahili grafik yongasından alıyorsunuz. Ekran kartına takacaksınız görüntü bağlantısını. Monitör almak daha mantıklı. Alamıyorsanız aktif VGA dönüştürücüler işinizi görür.
peki yeni monitörü aldıktan sonra hdmı kablosu ile mi bağlayacağım?
Görüntüyü dahili grafik yongasından alıyorsunuz. Ekran kartına takacaksınız görüntü bağlantısını. Monitör almak daha mantıklı. Alamıyorsanız aktif VGA dönüştürücüler işinizi görür.
1 soru daha sormak istiyorum şu anda bilgisayarın performansını etkiler mi böyle olması?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı