"Şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz" hatası

En sıkıntı şurda NVIDIA Denetim Masası açılmıyor monitör anakarta bağlı olduğu için.

Hocam monitör anakarta bağlı olduğu için neden açılmasın ki? Benim monitör de Onboard'a bağlı, AMD Software açılıyor.

Hayır işlemcinin sürücüsünü kaldırdığımda otomatik seçmiyor 1060ı ve sıkıntı şurda NVIDIA Denetim Masası açılmıyor.

Hocam işlemcinin sürücüsüyle ilgili bir şey demedim ki ben.

Hocam benim de bu konuyla ilgili makalem var. Laptoplar için yapsam da masaüstünde de oyunlar için değiştirmede var. Ama sizinki GTX 1060. onboard ekran kartını devre dışı bıraksanız direkt zaten her yerde 1060'ı kullanır. Veya makalemdeki gibi NVIDIA Denetim Masası'ndan seçmenize gerek kalmadan otomatik olarak oyunlarda 1060'ı kullanmasını sağlayabilirsiniz.

Sağ tık yaptığımda oyuna öyle bir seçenek çıkmıyor. Format atmadan önce çıkıyordu.

Çalışmayacak ki.
İmkansız abi sen oyunu o şekilde çalıştırırsın eyvallah ama görüntüyü alamazsın yani adım gibi eminim. Biraz daha uzarsa kendimden de şüphe duyacağım. LoL.

Zaten soruyu yanlış sormuşum benim amacım görüntü almak değil oyunları 1060 ile oynamak yani sıkıntı bendeymiş.
Yeni Windows sürümlerinde kaldırdılar o seçeneği.
Siz bir ekran ayarlarından seçip oyunu vs. başlatır mısınız? Görüntü alabilecek misiniz çok merak ediyorum da.

Nasıl yani evet grafik ayarlarından seçtim oyunu ve görüntü geliyor.

Sağ tık yaptığımda oyuna öyle bir seçenek çıkmıyor. Format atmadan önce çıkıyordu.

Hocam o kalktı. Hemen altında alternatif olarak bir seçenek sundum. Ama onda da NVIDIA Denetim Masası'na girebilmeniz lazım. Önerim DDU ile 1060'ın sürücülerini silip yeni sürücü kurmak. Bir de dediğim yöntemi uygulamak zorunda değilsiniz. Daha kolay bir alternatif sundum ben sadece. Kafanız karışmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı