Şu anda S24 alınır mı?

vatra82

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Aradan 1 yıl geçtikten sonra düz S24 hakkında düşünceleriniz nedir? Yani eski bir a serisinden s serisine geçmek istiyorum S25 beklenmeli mi yoksa halihazırda 256 GB. Fiyatları 35 bin bandına inmişken S24 alınır mı? Çünkü sanıyorum S25 50 bin bandından ya da ona yakın bir fiayattan başlayacak. Bu fiyatları beklemeye değer mi? Şahsen Exynos, Snapdragon konusuna çok takılmıyorum zira ağır oyunlar oynayan, çok fazla video çekip paylaşan biri değilim. Sadece fotograf kalitesi birazcık önemli benim için. Eger fotograf açısından S25 bize kayda değer bir yenilik, iyileştirme vaat etmiyorsa, aradaki fiyat farkına değmez gibi sanki. Fikirlerinizi merak ettim. Teşekkürler.

Bence beklenmeli, fiyatlarda düşüşe geçecektir.

Samsung s serisinde beni tek cezbeden özellik kalemi. Bu arada güncel ROM vermesi de ayrı bir özellik ama kalem kişisel açıdan daha önemli. Halen hiçbir Samsung telefon kullanmamış bile olsam.

Video çekim/düzenleme açısında IP'marka telefonların Pro-Max serileri ne hikmet ise önde gidiyor olsa da beni cezbetmiyor. Video işleri ile uğraşmıyorum.

Dayanıklılık - ucuz - teknik destek sorunu olmayan model her zaman avantajdır.

Samsung s serisinde beni tek cezbeden özellik kalemi. Bu arada güncel ROM vermesi de ayrı bir özellik ama kalem kişisel açıdan daha önemli. Halen hiçbir Samsung telefon kullanmamış bile olsam.

Video çekim açısında IP'marka telefonların Pro-Max serileri ne hikmet ise önde gidiyor olsa da beni cezbetmiyor. Video işleri ile uğraşmıyorum.

Dayanıklılık - ucuz - teknik destek sorunu olmayan model her zaman avantajdır.
O fiyatlara bana kalsa s24ultra server kayıtlı alırım. Kalem + kamera çok iyi fiyata gelmiş oluyor.

Bence beklenmeli, fiyatlarda düşüşe geçecektir.
selam, normalde boyle olur da bizim ülkenin ekonomik durumunda Ocak ta gelecek zamlarla fiyatlar düşeceğine yükselebilir de :)

Ben S24'e 35K vereceğime 38'e S24+ aldım fiyatına değer.
selam, evet bu da olabilir ama ben küçük cihaz tercih edeceğim. o sebeple düz S24 ve S25 konusunda gidip geliyorum.

O fiyatlara bana kalsa s24ultra server kayıtlı alırım. Kalem + kamera çok iyi fiyata gelmiş oluyor.
S24 Ultra süper cihaz ama kocaman :) biraz önce diğer arkadaşa yazdığım gibi, kucuk cihaz tercih ediyorum bu sebeple S24 alınır mı şu anda yoksa S25 beklenir mi buna karar veremedim.

35 binlerde olan cihaz şu anda bir çok sitede 41 bin civarı olmuş. S24 yakında ilk çıktığı fiyata gelecek herhalde😢🤦‍♂️ cok acayip bir piyasa gerçekten. keşke 35 ken S24 alsaydım diyorum şimdi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı