Şu anki Durumda Sistem Modifiyesi Yapmak Ne Kadar Mantıklı?

@35UPGRADER36
Upgrade, bir firmanın parçasını daha yeni, güncel ve iyi, başka bir parçayla değiştirmektir. Modifiye ise, daha çok güzelleştirmek, kişileştirmek anlamına gelir.
Arabadaki modifiye gibi düşün. ;)
Sadece dış tarafa mı modifiye deniyor?
Espri. Yanlış anlama sakın. :)

@35UPGRADER36
Arabanın içine de modifiye ediliyor. Ancak, gelip de motoru daha üst seviye bir motor ile değiştirsen bu modifiye değil, upgrade olur. Ancak, gelip bu motoru boyarsan, ya da daha iyi bir tabirle, "güzelleştirirsen", bu modifiye olur.

Biliyorum ama onlar benim bütçemin üzerinde olmaz mı ? Bütçem 2000TL İşlemci , Anakart , Ram ve SSD alıcam Artan para ile de kasa olabilir.
Nasıl çıkan ekran kartları için her bütçeye uygun bir tane varsa, işlemci için de aynısı olacaktır. Zaten, hep üst düzey parça yaparlarsa, iflas ederler.

@35UPGRADER36
Arabanın içine de modifiye ediliyor. Ancak, gelip de motoru daha üst seviye bir motor ile değiştirsen bu modifiye değil, upgrade olur. Ancak, gelip bu motoru boyarsan, ya da daha iyi bir tabirle, "güzelleştirirsen", bu modifiye olur.

Nasıl çıkan ekran kartları için her bütçeye uygun bir tane varsa, işlemci için de aynısı olacaktır. Zaten, hep üst düzey parça yaparlarsa, iflas ederler.

Piyasa çıkış tarihini biliyor musun ?

@35UPGRADER36

Tamam şef. Ben bilmiyormuşum o vakit. [emoji28]

@0x2121
2017'nin ilk çeyreğinde çıkacakmış. Yani ya Ocak, ya Şubat, ya da Mart ayı.
Göbeğimiz çatladı artık beklemekten. Asgari ücrete de en asgari zammı yaptılar zaten. Dolar karşısında yok oldu milletin cebindeki üç kuruş.
İsyanım var. [emoji22]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı