Şu anki Durumda Sistem Modifiyesi Yapmak Ne Kadar Mantıklı?

@35UPGRADER36
Upgrade, bir firmanın parçasını daha yeni, güncel ve iyi, başka bir parçayla değiştirmektir. Modifiye ise, daha çok güzelleştirmek, kişileştirmek anlamına gelir.
Arabadaki modifiye gibi düşün.
Sadece dış tarafa mı modifiye deniyor?
Espri. Yanlış anlama sakın.

@35UPGRADER36
Arabanın içine de modifiye ediliyor. Ancak, gelip de motoru daha üst seviye bir motor ile değiştirsen bu modifiye değil, upgrade olur. Ancak, gelip bu motoru boyarsan, ya da daha iyi bir tabirle, "güzelleştirirsen", bu modifiye olur.

Biliyorum ama onlar benim bütçemin üzerinde olmaz mı ? Bütçem 2000TL İşlemci , Anakart , Ram ve SSD alıcam Artan para ile de kasa olabilir.
Nasıl çıkan ekran kartları için her bütçeye uygun bir tane varsa, işlemci için de aynısı olacaktır. Zaten, hep üst düzey parça yaparlarsa, iflas ederler.

Piyasa çıkış tarihini biliyor musun ?

Tamam şef. Ben bilmiyormuşum o vakit. [emoji28]

@35UPGRADER36
Bizde aynı durumdayız efendim. Sistem toplamak isteyenlere böyle öneri yapıyorum, ancak bu parçaların çıkmadığı her vakit, onları zor durumda bıraktığımı, zamanlarını çaldığımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…