Madden rahatız çok şükür. Bisiklet gibi zaafımın olmadığı alanlar hariç çok fazla para saçmıyorum etrafa. Tutumlu - bilinçli harcamaya çalışıyorum. Ama zaafım olan konuda da önünü arkasını göremiyorum davranışlarımın.
4 katlı aile apartmanımız var ön arka bahçeli - sürekli birileri olur bahçede. Sürekli çocuk sesi, hatta mahallenin çocukları da toplanır gelir çoğu zaman.
Etraftaki hiçbir apartmanda bu yoktur, o yönden çok şanslıyım. Aile ortamım cidden şahane. Akraba olarak bu çevrede çok kalabalığız zaten, herkes birbirini tanıyor.
Ben halimden memnunum ancak bunların hiçbiri benim emeğim ile olmuş şeyler değil. Bugün 1 ev sahibi olmaya kalksan ömrün biter, kredisi bitmez. Evlenip ev sahibi olmaya kalksan - hele ki ailen kirada oturuyorsa bilmiyorum nasıl olur o iş? Yani madden rahatlığım kendi emeğim ile olan bir şey değil. Halimden memnunum ama bundan memnun değilim. Araba vs apartmanda fazlasıyla var ama her zaman bisiklet önceliğimdir. Bisiklet varken pek fazla kullanmıyorum araba.
Kendi kazancımla; bir şeylerden memnun olmak dileğiyle diyorum. Aileme hiçbir masraf yaratmıyorum, kendi kazancımla alıyorum sürekli olarak bir şeyler. Gönül isterdi ki evlilik - ev sahibi olma gibi konuları da kendim üstleneyim ancak böyle bir ülkede çok zor.