Arkadaşlar maksimum 360 TL'ye kadar çıkabilirim. Su geçirmemesi önemli. Waterproof bot istiyorum yani. 360 dedim ama daha ucuz, kaliteli olanları da önerebilirsiniz. Bütçeyi fazla zorlamak istemiyorum.
Evet arkadaşım da scooter ayakkabı aldı daha yeni. Alabilirim.Scooter iyi sanki. Biraz daha cikarsaniz CAT'lere bakabilirsiniz.
Scooter botların su geçirme sıkıntısı var. Yorumları da inceleyebilirsiniz.Scooter iyi sanki. Biraz daha cikarsaniz CAT'lere bakabilirsiniz.
https://www.trendyol.com/scooter/su-gecirmez-kislik-bot-erkek-bot-516m5235t-p-51136774 Guzele benziyor
Reis o biraz da gelen urunle ilgili ya. Biri yazmis kovaya soktum harbiden gecirmedi digeri de su geciriyor yazmis. Cogunlugun isini gormus gibi ama.Scooter botların su geçirme sıkıntısı var. Yorumları da inceleyebilirsiniz.
Geçiriyor diyen de var, geçirmiyor diyen de. Ne önerirsiniz?Scooter botların su geçirme sıkıntısı var. Yorumları da inceleyebilirsiniz.
500-600 TL veremem.Scooter tavsiye etmem. Greyder daha iyi bir seçimdir.
Geçirmez iyi tamamda. Bütçeyi aşıyor.Yakup deri sanayi yds botunu alıyorsun ve istersen bileğine kadar suya çamura giriyorsun bitti. Başka hiçbir markaya modele bakmıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.