Su içerken klavyeye döküldü

zangetsl

Decapat
Daha fazla  
Su içerken klavyeye döküldü, direkt tüm tuşları söktüm dışını sildim ve saç kurutma makinesiyle kuruttum fakat sonra test ederken tek sorun "m" tuşundaydı, her bastığımda "ö" ile beraber çalısıyordu, nasıl düzeltebilirim?

"Mö" seklinde oluyor

Su içerken klavyeye döküldü, direkt tüm tuşları söktüm dışını sildim ve saç kurutma makinesiyle kuruttum fakat sonra test ederken tek sorun "m" tuşundaydı, her bastığımda "ö" ile beraber çalısıyordu, nasıl düzeltebilirim?

"Mö" seklinde oluyor.

Muhtemelen bir devresin de hala biraz su kalmış olabilir klavyenin altın da 3 katman vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam onlardan birine girip sıkışmıştır belki.

Tam kurumadan kullanınca öyle oluyor yoksa ben klavyeyi temizlemek için suyun altına tutuyordum direkt. Kalıcı mı değil mi bilmiyorum ama, belki tam kuruyunca düzelir.

Game booster GB GM06b Plus.

Biraz daha kurutsam herhalde klavye alev alacaktı.

Umarım düzelir zamanla.

Hafif sıvı kalıntıları varsa izopropil alkolle temizle. Parçaları bir süre kuruması için açık bırak. İyice kuruyunca düzelir, düzelmezse devresi bozulmuştur. Ben olsam boyar m yerine "mö" yazar m harfine de farklı bir şey atarım xd.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı