iPhone 14 hala alınır mı?

Ya bir de iOS 26 yayınlandıktan 1-2 ay sonra güncelledim. 2 haftadır iOS 26 dayım ve yüklediğim her saniye için acının tatlı tebessümünü yaşıyorum.
14 Pro kullanan birisi olarak 14 serisinin miladını doldurduğunu düşünüyorum. Bence yenilik iyidir diyip 16e alınabilinilir. Aİ olsun, iOS 26 ile falan daha verimli çalışacaktır telefon.

Bir pil değişimine o telefon eski performansına kavuşur. IPhone'lar pili eskidiği zaman pil voltajını kısıyor ve bu nedenle performans düşüyor hocam.

iPhone 14 3 sene önce çıktı S25 bu sene. İkisi de 7 işletim sistemi güncellemesi alıyor, ayrıyeten evde duran iPhone 6s bile halen güvenlik güncellemesi alıyor bilginiz olsun.
Güvenlik güncellemesi alabilir ama IOS güncellemesi almıyor.

Simdi 16e mi önerirsiniz yoksa başka mı
Önerilen ip16e ile s25 arasında kamera açısından dağlar kadar fark var bilginiz olsun.

Eski iphone samsung rekabeti artık ortadan tamamen kalktı denilebilir kamera, teknoloji (yapay zeka, gelen güncellemeler vs.), ekosistem ve F/P olarak samsung artık daha önde.
Önerilen ip16e ve s25 kıyaslaması bu şekilde.

Son düzenleme:
Güvenlik güncellemesi alabilir ama iOS güncellemesi almıyor.

Önerilen IP16e ile S25 arasında kamera açısından dağlar kadar fark var bilginiz olsun.

iPhone 14 iOS 16 ile çıktı. 17-18-26-27-28 sürümünü her halükarda alacak. Ve Apple sürpriz de yapabilir 29'u da verebilir belli olmaz. Siz 3 senelik telefon ile birkaç aylık telefonu karşılaştırıyorsunuz.

iPhone 14 iOS 16 ile çıktı. 17-18-26-27-28 sürümünü her halükarda alacak. Ve Apple sürpriz de yapabilir 29'u da verebilir belli olmaz. Siz 3 senelik telefon ile birkaç aylık telefonu karşılaştırıyorsunuz.

Hocam 3 senelik telefon s25'in çok gerisinde olmasına karşılık aynı fiyatta olması yüzünden öneremem.

Hocam 3 senelik telefon S25'in çok gerisinde olmasına karşılık aynı fiyatta olması yüzünden öneremem.

Kesinlikle o telefonu ben de önermiyorum zaten. Azıcık yukarısına 16e var o yüzden onu önerdim. Ha dersizin S25 de öyle ekran var böyle kamera var, doğrudur var fakat Apple ekosisteminde olan ve iPhone isteyen birisi için Samsung önermek saçma hocam.

Kesinlikle o telefonu ben de önermiyorum zaten. Azıcık yukarısına 16e var o yüzden onu önerdim. Ha dersizin S25 de öyle ekran var böyle kamera var, doğrudur var fakat Apple ekosisteminde olan ve iPhone isteyen birisi için Samsung önermek saçma hocam.
O konuda haklısınız hocam Iphone ekosistemi içerisindeyse kişi samsung önermek saçma olur kendisi belirtmediği için s25'i önerdim ben.

Benim için önemli olan en mantıklı hangisi, iphoneyi meraktan sordum
Hocam Iphone ekosistemi içerisindeyseniz (Iphone ürünleri kullanıyorsanız [saat, bilgisayar, tablet...]) Iphone almanızı öneririm lakin benim iphonelar hakkında detaylı bir bilgim yok. Eğer sadece Iphone olarak telefon almak istiyorum ürünlerini kullanmıyorum yada kullanmayacağım diyorsanız Samsung s25 almanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı