M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.132 22 Ocak 2025 #11 LegendAlone dedi: Sıkıntı olmadı spor salonunda bile sıkıntı yaşamadım hep Genişletmek için tıkla... Boyumuz aynı benim 5 10 kilo fazlam var senden şuan. Durum nedir? Ben de su orucuyla başladım. Ha 3. gundeyim bi faydasi da olmadı gibi geliyor
LegendAlone dedi: Sıkıntı olmadı spor salonunda bile sıkıntı yaşamadım hep Genişletmek için tıkla... Boyumuz aynı benim 5 10 kilo fazlam var senden şuan. Durum nedir? Ben de su orucuyla başladım. Ha 3. gundeyim bi faydasi da olmadı gibi geliyor
L LegendAlone Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #12 m1cope dedi: m1cope dedi: Boyumuz aynı benim 5 10 kilo fazlam var senden şu an. Durum nedir? Ben de su orucuyla başladım. Ha 3. gundeyim bir faydasi da olmadı gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Vücutta yenileme yapıyor temelde yararlı bir şey değil kısa süreli yapmıştım ben öyle etki hissetmezsin amaç kilo vermek ise kesinlikle kalori açığı vermen lazım 300 400 kalori açık idealdir.
m1cope dedi: m1cope dedi: Boyumuz aynı benim 5 10 kilo fazlam var senden şu an. Durum nedir? Ben de su orucuyla başladım. Ha 3. gundeyim bir faydasi da olmadı gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Vücutta yenileme yapıyor temelde yararlı bir şey değil kısa süreli yapmıştım ben öyle etki hissetmezsin amaç kilo vermek ise kesinlikle kalori açığı vermen lazım 300 400 kalori açık idealdir.