Su Satarak Sistem Toplamak

Oranlar biraz tutarsız oldu ama yine de deli para. :D Ama biz bunları konuşana kadar herkes kapmıştır yerini çoktan, hareketli mekanlarda yer bulamayız büyük ihtimâl kendimize.

Bu tip girişimlerde bulunmanız cidden çok güzel arkadaşlar. Erken yaşta para kazanmaktan - hayatın öbür tarafını görmekten çekinmeyin, gocunmayın. Aksine çok güzel bir şey. Kazandığınız para - topladığınız sistem çok daha değerli - anlamlı oluyor. Ben hala lise yıllarımda biriktirip aldığım FX4100 işlemciyi kullanıyorum :)

Yalnızca fazla ucuza kaçmayın suları satın alırken :) BİM'de 35 kuruşa satılan sular idealdir, spora giderken alıyordum.

Bu tip girişimlerde bulunmanız cidden çok güzel arkadaşlar. Erken yaşta para kazanmaktan - hayatın öbür tarafını görmekten çekinmeyin, gocunmayın. Aksine çok güzel bir şey. Kazandığınız para - topladığınız sistem çok daha değerli - anlamlı oluyor. Ben hala lise yıllarımda biriktirip aldığım FX4100 işlemciyi kullanıyorum :)

Yalnızca fazla ucuza kaçmayın suları satın alırken :) BİM'de 35 kuruşa satılan sular idealdir, spora giderken alıyordum.
Bunu bir yıl önce kadar babam da söylemişti."Çalış ve öz güven kazan,ileride aileni doyuracaksın para kazanmayı ve biriktirmeyi öğren,zorlukları aşmayı bil." demişti.Ondan beri kahvede çalışıyorum ve gerçekten iyi bir para biriktirdim ayrıca bir yıl önce asla dediğim dışarıda okuma konusunda lisede eğer güzel bir okula gelmez ise şehrimin dışında okumak bile istiyorum.Gerçekten deneyimlendiğimi fark eder gibiyim.

İnşallah seneye ben de staj paramdan bir miktar ayırıp yükseltme yapacağım. Hayırlısı. Takipteyim. 1080ti’li bir sistemle karşımıza çıkacaksın gibi 🙂
Ben de öyle yapacağım. Hatta babam üzerinden kredi çekip taksitle ona ödeyeceğim. Daha fazla dayanamıyorum biriktirip almam en az 7-8 ayımı alır stajyer maaşı ile :)

Ben de öyle yapacağım. Hatta babam üzerinden kredi çekip taksitle ona ödeyeceğim. Daha fazla dayanamıyorum biriktirip almam en az 7-8 ayımı alır stajyer maaşı ile :)
Stajyer, çalış ama para yok :D Bizim çocukların hepsi böyle söylüyordu abi PC toplayacağız diyorlardı. Staj başladı adam gibi para bile alamadılar. Sana tavsiyem sürekli fiyatları tavsiye et, bu hafta ucuz olur haftaya olmaz. Paranı dikkatli harca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı