Şu sıralar canınızı en çok sıkan konu nedir?

Hiçbir işe yarayamamak.
 
Her gün bir sonraki güne göre indirimli alışveriş yapabiliyor olmak benim canımı sıkıyor. Ben hayalperest birisi değilim ve hayattan beklentilerimi hep düşük ve gerçekçi seviyede tutarım. Son 6 ayda ülkemizin içinde bulunduğu durum benim yaşama sevincimi elimden aldı. Babamın neredeyse çocuk sahibi olduğu yaşta bir kız arkadaş bulup yuva kurma hayalini bile rafa kaldırdım. Keşke bu ülkede bu günleri görmek bana nasip olmasaydı, 2001 krizini ilk okul yıllarımda gördüm o bile etrafımdakileri bu kadar yormamıştı.
 
22 gün özürsüz devamsızlığım var ve sınıfı geçecek miyim? yoksa geçemeyecek miyim? diye sürekli düşünüyorum ve bu canımı sıkıyor stres yapıyorum. Ayrıca ilk ve ortaokulu zar zor bitirdim. Serseri birisi değilimdir ancak okuldan nefret ediyorum. İleride lise okumak istemiyorum, açıktan okumak istiyorum. Ancak bu sefer de düzgün lise okumayıp da ne yapacağım? diye düşünüyorum.(8.sınıfım) Allah ben dahil herkesin gönlüne göre verir inşallah.
 
Hiç denemediniz mi yoksa kız sizi sevmiyor mu?
Sadece sosyal medya üzerinden ondan hoşlandığımı ve buluşmak istediğimi söyledim ama pek olumlu yaklaşmadı. Okulda da bu konu hakkında konuşmak istemiyorum çok disiplinli bir okul o yüzden pek yanına yanaşamıyorum ve bu yüzden bana cesaretin yok filan dedi
 

Geri
Yukarı