Su toplayan yer patlatılırsa ne olur?

Soulsun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sabah kahvaltı hazırlarken tavaya yanlışlıkla dokundum ve su topladı. 15 dk önce yanlışlıkla dişimle ufak bir yer açtım. Su aktı ama bir sorun olur mu? Çünkü internette baktığım kadarıyla enfeksiyon riski varmış. Cevaplarınızı bekliyor olacağım.

Arkadaşlar bu sabah kahvaltı hazırlarken tavaya yanlışlıkla dokundum ve su topladı. 15 dk önce yanlışlıkla dişimle ufak bir yer açtım. Su aktı ama bir sorun olur mu? Çünkü internette baktığım kadarıyla enfeksiyon riski varmış. Cevaplarınızı bekliyor olacağım.
Herhangi bir sorun olmaz merak etmeyin, enfeksiyon gibi bir olayın olmasi icin disariyla pek temas etmemesi gerek eger kucukse yara bandi bile yeterli olur.. Su toplamasi zaten derinin yaniga olan reaksiyonudur

Evet zaten 1 cm bile değil 0.5 cm yanmıyor acımıyor sadece parmağımı biraz içeri kıvırdığımda farklı hissediyorum sanki kapalı bir şey iniyor sonra tekrar yükseliyor. Bir de az sonra duş alacağım herhangi bir sıkıntı olur mu?

Evet zaten 1 cm bile değil 0.5 cm yanmıyor acımıyor sadece parmağımı biraz içeri kıvırdığımda farklı hissediyorum sanki kapalı bir şey iniyor sonra tekrar yükseliyor. Bir de az sonra duş alacağım herhangi bir sıkıntı olur mu?

Hayir herhangi bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Dus sonrasinda bolge uzerine bir yara kremi vesaire surup uzerini kapatirsaniz zaten ertesi gunden iyilesmeye baslar. İyi geceler bu arada

Hayir herhangi bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Dus sonrasinda bolge uzerine bir yara kremi vesaire surup uzerini kapatirsaniz zaten ertesi gunden iyilesmeye baslar. İyi geceler bu arada.

Maalesef yara kremim yok ama yarın yine ne olur ne olmaz ilk aile hekimine gitmeyi düşünüyorum. Size de iyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı