SU630 düşük hız

cenk01

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Adata markasının SU630 SSD'sini kullanıyorum. Sistemimde Windows 10 kurulu, son birkaç aydır SSD acayip derecede yavaşladı. HDD Tune programından kontrollerini yaptım herhangi bir sorun çıkmadı, sürücülerde güncel ancak bilgisayar kapanırken çok yavaş kapanıyor ve kapanma süresi 4 dakikayı buluyor. Ayrıca oyunlarda da sıkıntılar çıkarıyor. AC Valhalla'da harita açtığımda siyah ekran kalıyor. Oto kayıt aldığında sistem kilitleniyor sorunun oyunda olmadığını biliyorum çünkü aynı sorunlar Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununda da yapıyor. İnternette araştırdım ancak çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarımda Adata markasının SU630 SSD'sini kullanıyorum. Sistemimde Windows 10 kurulu, son birkaç aydır SSD acayip derecede yavaşladı. HDD Tune programından kontrollerini yaptım herhangi bir sorun çıkmadı, sürücülerde güncel ancak bilgisayar kapanırken çok yavaş kapanıyor ve kapanma süresi 4 dakikayı buluyor. Ayrıca oyunlarda da sıkıntılar çıkarıyor. AC Valhalla'da harita açtığımda siyah ekran kalıyor. Oto kayıt aldığında sistem kilitleniyor sorunun oyunda olmadığını biliyorum çünkü aynı sorunlar Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununda da yapıyor. İnternette araştırdım ancak çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Kronik sorunlu bir model hocam.

Kronik sorunlu bir model, sorun yaşayan kişi sayısı çok.

Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri - Technopat Sosyal sanırım kronik sorunlu bir SSD`ye sahipsiniz.
  • Okuma ve yazma hızı düşüklüğü.
  • Ani takılma ve donma sorunları.
  • Yüksek sıcaklıklarda çalışma.
  • Firmware yüklerken sorun çıkarması.
  • Sistem kilitlenmleri ve siyah ekran sorunlarına sebep olması.
  • BIOS menüsünde bazen gözükmemesi.

Aşağıdaki programları indirip test yapın ve ekran görüntülerini bizimle paylaşın;

Aşağıdaki programı indirip varsa Firmware güncellemesi yapın;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00